Seite 3 von 3

Verfasst: 13.04.2005, 11:56
von penalty
rotoloso hat geschrieben:... Pizzas ...
Und Du willsch e Italiäner si? ;) :D

Verfasst: 13.04.2005, 11:57
von Dr.Guderian
absolut übermenschlich ist natürlich:

- griechisch
- argentinisch, dass heissts Steaks Steaks Steaks
- chinesisch
- türkisch (aber die richtige türkische Küche)
- USA-Beef
- gut bürgerlich


absolut niedrigst ist:

- sushi
- japanisch
- mitteldeutsche küche
- franzaken müll

Verfasst: 13.04.2005, 11:57
von rotoloso
Naz hat geschrieben:Isch Spaghetti guet vum Veloce???
Also sytt sie Pasta hänn (praktisch alles in alli möglichi Sauce) bstelli meh Pasta als Pizza, riisegrossi portione und s'beschte won i jeh vommene Kurrier g'ässe ha...

Verfasst: 13.04.2005, 11:59
von FabiAhn
In jedere Kuchi git's gueti und hässlichi Sache. Ich friss eigentlich fascht alles, aber mit chaltem Fisch chani nit vil afoh. Aber au do git's usnahme (z.B. Lachs, Crevette-Salat). Also han ich alles usser "Japanisch" akrüzlet.

Verfasst: 13.04.2005, 12:02
von rotoloso
[quote="penalty"]Und Du willsch e Italiäner si? ]

Wäge? Ischmr scho klar dases "Pizze" heisst uff ital. aber i schribb do jo nid uff italiänisch... Uff dütsch sinn jo vill sache abgänderet worde...

So wird jo ussem Salame in dütsch plötzlich e Salami (wo eigentlich d'Mehrzahl vo Salame isch)

Oder d'Bolognese sauce (Bolognese = von Bologna)... die isch jo in allne schlimmschte Arte gschriebe und gschändet worde vo Polonaise zu Polongese bis über zu Bolonaise...

Verfasst: 13.04.2005, 12:05
von Naz
Jtzt hannis au luscht bekoh uff Veloce kah aber im Momänt leider nid (bi in Bärn) :(

Defür hämmer do au grad in de nöchi sonne Kurier.. aber no lang nid so fein leider...

Verfasst: 13.04.2005, 12:06
von RSCA
Banausen! :)

Polska Küche:

-Rote-Rüben-Suppe (barszcz)
-Sauerkraut mit verschiedenen Fleischsorten (bigos)
-gefüllte Maultaschen mit Fleisch
-Fischgerichte mit Hering (sledz)

Belge:

-moules und frittes
-Blutwurst aus Lüttich (fein)
-Waterzooi (

Verfasst: 13.04.2005, 13:21
von rotoloso
RSCA hat geschrieben:Banausen! :)

Polska Küche:

-Rote-Rüben-Suppe (barszcz)
-Sauerkraut mit verschiedenen Fleischsorten (bigos)
-gefüllte Maultaschen mit Fleisch
-Fischgerichte mit Hering (sledz)

Belge:

-moules und frittes
-Blutwurst aus Lüttich (fein)
-Waterzooi (
Obwohl i die ital. bevorzug iss i au vill anders aber 1 Regle han i, was i nid ka usspräche, iss i au nid!

Verfasst: 13.04.2005, 13:27
von Chris Climax
Super lecker:
-Indisch
-Libanesisch
-Afghanisch
-Marrokanisch

Gerne auch:
-Italienisch
-Spanisch
-Japanisch
-Thailändisch

*würg*
-Griechisch

Verfasst: 13.04.2005, 13:55
von Lou C. Fire
chef-teleboy hat geschrieben:Poggenpohl - top küchen !!!
nene, bulthaupt rulez!

Verfasst: 13.04.2005, 13:57
von Lou C. Fire
rotoloso hat geschrieben: aber 1 Regle han i!
monatlich?

Verfasst: 14.04.2005, 08:33
von drummerbhoy
ScoUtd hat geschrieben:In Latinamerika issisch scho guet, aber halt nid eso abwächsligsryych... Gitt im nördlige Teil, inkl Karibik, halt wirklig fascht numme Poulet, Riis, pürierti Bohne und Maniok. Und an Sunntige wird de Güggel dure Ziege ersetzt.
Im Süde sinn d Biilage die glyche, gitt aber statt Poulet Rind. Und was für welches :eek: :cool:
I de Andeländer wird s Poulet teilwyys durch Meersäuli ersetzt. Nid jedermanns Sache, aber seeeeehr guet.
Wenn Du mit em nördlige Dail Mexiko und Zentralamerika mainsch, denn magsch jo Rächt ha, das kan y nid beurdaile, aber dr nördlig Dail vo Südamerika het e son e riisigi Abwäggslig, dass ai Läbe kuum länggt, zum sich z. B. scho nur dur die ganzi kolumbianischi Kuchi z'schlemme. Und nid numme s'Rindflaisch isch guet, jedes Flaisch het dört no si urschprünglige Gschmagg. Übrigens: Boone wärde dört ganz gässe und nid püriert. Das isch so vyl ych waiss numme e mexikanischi Unart.

Verfasst: 14.04.2005, 10:17
von ScoUtd
drummerbhoy hat geschrieben:Wenn Du mit em nördlige Dail Mexiko und Zentralamerika mainsch, denn magsch jo Rächt ha, das kan y nid beurdaile, aber dr nördlig Dail vo Südamerika het e son e riisigi Abwäggslig, dass ai Läbe kuum länggt, zum sich z. B. scho nur dur die ganzi kolumbianischi Kuchi z'schlemme. Und nid numme s'Rindflaisch isch guet, jedes Flaisch het dört no si urschprünglige Gschmagg. Übrigens: Boone wärde dört ganz gässe und nid püriert. Das isch so vyl ych waiss numme e mexikanischi Unart.
Ha aigentlig mit em nördlige Teil au Kolumbie und Venezuela gmaint. Und es isch dött (Venezuela) wirklig eso, logischerwyys gitts no anders, aber d "Nationalspiis" isch halt wirklig s obe gnennte. Inkl. Pürierte Bohne...
Drzue ä kalt POLAR und noch em ässe ä Cacique, und alles isch wieder guet...

Verfasst: 14.04.2005, 11:54
von chef-teleboy
baslerstab hat geschrieben:isch e frau wo e bitzeli wenig fleisch am knoche het, auf ekelerregend?
ach was, das ist scharf !!!
nach dem 'heroin chic', nun der 'biafra chic' versüsst mit irgendwelchen designer-stofffetzen ... :o