Und Du willsch e Italiäner si?rotoloso hat geschrieben:... Pizzas ...
Welche Küche mögt ihr????
- Dr.Guderian
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 218
- Registriert: 08.12.2004, 14:00
- Wohnort: Träger des Nuklearkreuzes
absolut übermenschlich ist natürlich:
- griechisch
- argentinisch, dass heissts Steaks Steaks Steaks
- chinesisch
- türkisch (aber die richtige türkische Küche)
- USA-Beef
- gut bürgerlich
absolut niedrigst ist:
- sushi
- japanisch
- mitteldeutsche küche
- franzaken müll
- griechisch
- argentinisch, dass heissts Steaks Steaks Steaks
- chinesisch
- türkisch (aber die richtige türkische Küche)
- USA-Beef
- gut bürgerlich
absolut niedrigst ist:
- sushi
- japanisch
- mitteldeutsche küche
- franzaken müll
GLUT UND HITZE
SCHWARZER RAUCH
VON DER WAFFE VIEL GEBRAUCH
SCHWARZER RAUCH
VON DER WAFFE VIEL GEBRAUCH
Also sytt sie Pasta hänn (praktisch alles in alli möglichi Sauce) bstelli meh Pasta als Pizza, riisegrossi portione und s'beschte won i jeh vommene Kurrier g'ässe ha...Naz hat geschrieben:Isch Spaghetti guet vum Veloce???
[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
[quote="penalty"]Und Du willsch e Italiäner si? ]
Wäge? Ischmr scho klar dases "Pizze" heisst uff ital. aber i schribb do jo nid uff italiänisch... Uff dütsch sinn jo vill sache abgänderet worde...
So wird jo ussem Salame in dütsch plötzlich e Salami (wo eigentlich d'Mehrzahl vo Salame isch)
Oder d'Bolognese sauce (Bolognese = von Bologna)... die isch jo in allne schlimmschte Arte gschriebe und gschändet worde vo Polonaise zu Polongese bis über zu Bolonaise...
Wäge? Ischmr scho klar dases "Pizze" heisst uff ital. aber i schribb do jo nid uff italiänisch... Uff dütsch sinn jo vill sache abgänderet worde...
So wird jo ussem Salame in dütsch plötzlich e Salami (wo eigentlich d'Mehrzahl vo Salame isch)
Oder d'Bolognese sauce (Bolognese = von Bologna)... die isch jo in allne schlimmschte Arte gschriebe und gschändet worde vo Polonaise zu Polongese bis über zu Bolonaise...
[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
Banausen!
Polska Küche:
-Rote-Rüben-Suppe (barszcz)
-Sauerkraut mit verschiedenen Fleischsorten (bigos)
-gefüllte Maultaschen mit Fleisch
-Fischgerichte mit Hering (sledz)
Belge:
-moules und frittes
-Blutwurst aus Lüttich (fein)
-Waterzooi (
Polska Küche:
-Rote-Rüben-Suppe (barszcz)
-Sauerkraut mit verschiedenen Fleischsorten (bigos)
-gefüllte Maultaschen mit Fleisch
-Fischgerichte mit Hering (sledz)
Belge:
-moules und frittes
-Blutwurst aus Lüttich (fein)
-Waterzooi (
RSCA-The Pride of Belgium
FCB Pilger seit 1983
City Sup . seit 1997
RSCA seit 1987
Für Fragen oder Anregungen findet Ihr mich während den Spieltagen im D4, Balkon, 1 Reihe, Platz 328.
FCB Pilger seit 1983
City Sup . seit 1997
RSCA seit 1987
Für Fragen oder Anregungen findet Ihr mich während den Spieltagen im D4, Balkon, 1 Reihe, Platz 328.
Obwohl i die ital. bevorzug iss i au vill anders aber 1 Regle han i, was i nid ka usspräche, iss i au nid!RSCA hat geschrieben:Banausen!![]()
Polska Küche:
-Rote-Rüben-Suppe (barszcz)
-Sauerkraut mit verschiedenen Fleischsorten (bigos)
-gefüllte Maultaschen mit Fleisch
-Fischgerichte mit Hering (sledz)
Belge:
-moules und frittes
-Blutwurst aus Lüttich (fein)
-Waterzooi (
[CENTER]***************************IN MEMORIAM*************************
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
*NEVER FORGET 02.06.2004. DIE WAHRE SCHANDE VON BASEL!*
******************************************************************[/CENTER]
-
Chris Climax
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 498
- Registriert: 15.12.2004, 14:27
- Lou C. Fire
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 1677
- Registriert: 08.12.2004, 16:23
- Wohnort: Ganz oben!
nene, bulthaupt rulez!chef-teleboy hat geschrieben:Poggenpohl - top küchen !!!
lass Dich niemals auf das Niveau eines Idioten herunter, denn dort schlägt er Dich aufgrund seiner jahrelangen Erfahrung!
- Lou C. Fire
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 1677
- Registriert: 08.12.2004, 16:23
- Wohnort: Ganz oben!
- drummerbhoy
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 203
- Registriert: 13.12.2004, 21:35
- Wohnort: Auberg 2B
Wenn Du mit em nördlige Dail Mexiko und Zentralamerika mainsch, denn magsch jo Rächt ha, das kan y nid beurdaile, aber dr nördlig Dail vo Südamerika het e son e riisigi Abwäggslig, dass ai Läbe kuum länggt, zum sich z. B. scho nur dur die ganzi kolumbianischi Kuchi z'schlemme. Und nid numme s'Rindflaisch isch guet, jedes Flaisch het dört no si urschprünglige Gschmagg. Übrigens: Boone wärde dört ganz gässe und nid püriert. Das isch so vyl ych waiss numme e mexikanischi Unart.ScoUtd hat geschrieben:In Latinamerika issisch scho guet, aber halt nid eso abwächsligsryych... Gitt im nördlige Teil, inkl Karibik, halt wirklig fascht numme Poulet, Riis, pürierti Bohne und Maniok. Und an Sunntige wird de Güggel dure Ziege ersetzt.
Im Süde sinn d Biilage die glyche, gitt aber statt Poulet Rind. Und was für welches![]()
![]()
I de Andeländer wird s Poulet teilwyys durch Meersäuli ersetzt. Nid jedermanns Sache, aber seeeeehr guet.
Ha aigentlig mit em nördlige Teil au Kolumbie und Venezuela gmaint. Und es isch dött (Venezuela) wirklig eso, logischerwyys gitts no anders, aber d "Nationalspiis" isch halt wirklig s obe gnennte. Inkl. Pürierte Bohne...drummerbhoy hat geschrieben:Wenn Du mit em nördlige Dail Mexiko und Zentralamerika mainsch, denn magsch jo Rächt ha, das kan y nid beurdaile, aber dr nördlig Dail vo Südamerika het e son e riisigi Abwäggslig, dass ai Läbe kuum länggt, zum sich z. B. scho nur dur die ganzi kolumbianischi Kuchi z'schlemme. Und nid numme s'Rindflaisch isch guet, jedes Flaisch het dört no si urschprünglige Gschmagg. Übrigens: Boone wärde dört ganz gässe und nid püriert. Das isch so vyl ych waiss numme e mexikanischi Unart.
Drzue ä kalt POLAR und noch em ässe ä Cacique, und alles isch wieder guet...
CR7 Fanboy
- chef-teleboy
- Erfahrener Benutzer
- Beiträge: 604
- Registriert: 07.12.2004, 09:49
ach was, das ist scharf !!!baslerstab hat geschrieben:isch e frau wo e bitzeli wenig fleisch am knoche het, auf ekelerregend?
nach dem 'heroin chic', nun der 'biafra chic' versüsst mit irgendwelchen designer-stofffetzen ...
Alles, was ich sicher weiss über Moral und Pflicht, verdanke ich dem Fussball (Albert Camus)