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Verfasst: 11.11.2005, 12:23
von Späcki
D2 Parkett hat geschrieben:Ich würde den "Rhypark" der "Eintracht" vorziehen.
Es herrscht definitiv die gepflegteri Atmosphäre im Rhypark.

@ cpm:
Wenn nid grad z'30schte gosch, muesch kuum reserviere, isch e riesigi Baiz.

Verfasst: 11.11.2005, 12:25
von D2 Parkett
Späcki hat geschrieben:Es herrscht definitiv die gepflegteri Atmosphäre im Rhypark.

@ cpm:
Wenn nid grad z'30schte gosch, muesch kuum reserviere, isch e riesigi Baiz.
nicht nur dies! für mich sind die CordonBleus im Rhypark auch besser! waren schon im Rheinhafen das maximum!

Verfasst: 11.11.2005, 13:06
von Domingo
cpm hat geschrieben:hani gmacht und nüd gfunde....

meinsch viellicht im alte testament?
stimmt, isch scho so lang här :(

fcbforum.ch 4ever!!!

Verfasst: 11.11.2005, 13:11
von sergipe

Verfasst: 11.11.2005, 14:43
von scheff
also i friss öfters im klingeli mi cordonbleu... isch fresh...

Verfasst: 11.11.2005, 14:49
von Snowy
Zwar nit in Basel, aber wenigschtens kriegsch Bier us dr Regio...

...DIE CordonBleu Beiz überhaupt:

RHEINFELDER BIERHALLE im Dörfli ZH

Walthis Jumbo-Jumbo Cordon bleu übertrifft jetzt alles vo dr Grössi her!

Ideal wenn me in Züri in Usgang goht und vorher günschtig und viel will esse/suffe!


In Basel:

Stilvoller, 5 versch Varianten, besser aber dafür auch teurer...---> Gifthüttli

Verfasst: 11.11.2005, 14:51
von Gevatter Rhein
Snowy hat geschrieben:...

im Dörfli ZH

Walthis Jumbo-Jumbo Cordon bleu übertrifft jetzt alles vo dr Grössi her!

Ideal wenn me in Züri in Usgang goht und vorher günschtig und viel will esse/suffe!
Kauf nicht beim Zirücher! Widerwärtig!

Verfasst: 11.11.2005, 15:06
von blubb
D2 Parkett hat geschrieben:Das Restaurant Rheinhafen in Kleinhüningen war mal "das" Cordon Bleu
Restaurant! Da hat es immer grosse und gut gefüllte Cordon Bleus gegeben.
Wie es Heute ist weiss ich nicht!
gits immerno! gang immer gäärn döt go ässe, 700g cordon bleu für 32.50 priis/leischtig sehr ok findi für so e teil (ich mags nur sehr sälte ganz und für die arme gits au no "doggy bags" denn ka me dr räscht mitneh :p )

Verfasst: 11.11.2005, 15:10
von Captain Sky
Snowy hat geschrieben:...DIE CordonBleu Beiz überhaupt:

RHEINFELDER BIERHALLE
Da hast du (leider) vollkommen Recht...

Verfasst: 11.11.2005, 15:10
von Snowy
@ Babbe

Das musst ja kommen.
:cool:

Für gewisse Dinge ist man halt manchmal gezwungen den Abend in Zürich zu verbringen.

Verfasst: 11.11.2005, 15:22
von Gauchos
Hier kann man geil bi uns schiss schwobe CordonBleu ässe

http://www.hotel-eckert.de/

Verfasst: 11.11.2005, 15:40
von Gryff
Gauchos hat geschrieben:Hier kann man geil bi uns schiss schwobe CordonBleu ässe

http://www.hotel-eckert.de/
so geil! e hammer restaurant!

Verfasst: 11.11.2005, 15:56
von Konter-chröne
Rest. Bergmatten in hofstette!

fallt aber glaub nid in d'kategorie nöcheri umgäbig

Verfasst: 11.11.2005, 17:36
von dr poet
e guets cordon bleu gits uff dr sichtere bi lieschtel.....

Verfasst: 11.11.2005, 17:45
von Entertainer
uuooohohhhhhhääääää siichtereeee

do laufts mr grad kalt dr rugge ab... allerdings nit wäg dr baiz

Verfasst: 11.11.2005, 19:50
von Sharky
Quatsch, die beschte Cordon Bleus gits im Rest. Central in Allschwil, eifach dr Hammer!! Riese gross vom Kalb und e aständige Priis. Sie packe dr räscht, fallsch es nit magsch au zum mitnäh ih ;) Sunscht chamme e halbi Portion bstelle, was ere normale innere andere Beiz entspricht.

Verfasst: 11.11.2005, 19:55
von JohnHolmes
[quote="Sharky"]Quatsch, die beschte Cordon Bleus gits im Rest. Central in Allschwil, eifach dr Hammer!! Riese gross vom Kalb und e aständige Priis. Sie packe dr räscht, fallsch es nit magsch au zum mitnäh ih ]

Läck gits die Beiz immernoh, bini amigs als glaine Knirps mit em Babbe ein go schnappe, jo ych dängg nur e sirup oder so. isch jo klar....jo und y glaub scho annodazumal hets die riese teils scho gäh :D

Verfasst: 11.11.2005, 21:22
von Pioneer
Hotel Engel in Prattelen *sabber* billig und saftig :cool:

Verfasst: 12.11.2005, 10:08
von Sharky
JohnHolmes hat geschrieben:Läck gits die Beiz immernoh, bini amigs als glaine Knirps mit em Babbe ein go schnappe, jo ych dängg nur e sirup oder so. isch jo klar....jo und y glaub scho annodazumal hets die riese teils scho gäh :D
Jo die gits immeno :D , mittem gliche Chef, Koch, Servierdüsene....und au die gliche Gäscht am Stammtisch....

Verfasst: 12.11.2005, 10:17
von skraggy
Eintracht in Allschwil, relativ günschtig, saufein und ä mordsmässigs Teil uffem Täller...

Verfasst: 12.11.2005, 10:40
von |{i||er
Rest. Zapfhahn in Grenzach - Rest in Peace

Ultras Zapfhahn

Verfasst: 12.11.2005, 11:33
von alter sack
Seemann hat geschrieben:für einmal dürfen gevatter rheins und zümdüls beiträge für bare münze, ernst und als absolut verlässlich genommen werden!
auch der alte sack schliesst sich der meinung obiger herren an. was sind schon 750g gegen gut 1 kilo? nur wer schon einen megableu inkl. beilagen geschafft hat, darf sich mann nennen. dem rest am tisch vergeht normalerweise schon beim anblick der appetit!

der alte sack

Verfasst: 12.11.2005, 11:38
von Autistöppler
AJBS hat geschrieben:die sind "spezialisiert" uf Cordon Bleu's.

Restaurant:
Gasthaus zum Kreuz
Hauptstr. 40
4145 Gempen SO
061 701 53 70
bim alte wirt isch das sicher so gsi, aber das johr hett's en wächsel geh, wüsst nid, öb dä immer no so gueti coron blue macht....

Verfasst: 12.11.2005, 11:40
von Stiffler
Im Gasthof Blume in Kleinkemps bikunnsch definitiv die Gröschte, Beschte und Billigschte Cordon Bleus!

Verfasst: 12.11.2005, 12:36
von Gevatter Rhein
alter sack hat geschrieben:auch der alte sack schliesst sich der meinung obiger herren an. was sind schon 750g gegen gut 1 kilo? nur wer schon einen megableu inkl. beilagen geschafft hat, darf sich mann nennen. dem rest am tisch vergeht normalerweise schon beim anblick der appetit!
Und wer danach noch einen Coupe Danmark mit viel Rahm vertilgt, darf sich Tier nennen.


Das Tier :cool:

Verfasst: 12.11.2005, 12:48
von D1-Balkonhocker
alter sack hat geschrieben:auch der alte sack schliesst sich der meinung obiger herren an. was sind schon 750g gegen gut 1 kilo? nur wer schon einen megableu inkl. beilagen geschafft hat, darf sich mann nennen. dem rest am tisch vergeht normalerweise schon beim anblick der appetit!

der alte sack
und was dörf sich dä nenne wo no d räschte frisst vo de andere (in dr grösseordnig vo mindestens nomol eim ganze)????

Verfasst: 12.11.2005, 12:48
von AJBS
Autistöppler hat geschrieben:bim alte wirt isch das sicher so gsi, aber das johr hett's en wächsel geh, wüsst nid, öb dä immer no so gueti coron blue macht....
do isch doch das össtrichisch-schwiizerische ehepaar drufe?! isisch sehr guet, isch eifach priislich e weneli tüürer weder anderi beize

Verfasst: 12.11.2005, 13:20
von Max_1893
AJBS hat geschrieben:do isch doch das össtrichisch-schwiizerische ehepaar drufe?! isisch sehr guet, isch eifach priislich e weneli tüürer weder anderi beize
im krüz in gämpe isch jetzt s heidi, die ehemolig beizerin vom ehemolige ( :( ) grotto in basel druff. ;)

Aber über d qualität vo de cordon bleus ka ich kei ussag mache.

Verfasst: 12.11.2005, 13:48
von alter sack
Gevatter Rhein hat geschrieben:Und wer danach noch einen Coupe Danmark mit viel Rahm vertilgt, darf sich Tier nennen.


Das Tier :cool:
nach der überlebenswoche im militär gab's für mich im alten "dreirosen":

gemischter salat
fleisch (plattenservice) mit sauce bearnaise und dem ganzen rest
riesen meringue mit extra schlagrahm

für meine dortige freundin war schon nach dem salat genug (trotz vorwarnung)

Verfasst: 12.11.2005, 13:53
von Grga Mali
alter sack hat geschrieben:nach der überlebenswoche im militär gab's für mich im alten "dreirosen":

gemischter salat
fleisch (plattenservice) mit sauce bearnaise und dem ganzen rest
riesen meringue mit extra schlagrahm

für meine dortige freundin war schon nach dem salat genug (trotz vorwarnung)
hach das sin no Zytte gsi!