Weinmesse 06

Der Rest...
Antworten
Benutzeravatar
CHEF
Erfahrener Benutzer
Beiträge: 146
Registriert: 06.12.2004, 22:36
Wohnort: 4054 - BASEL

Weinmesse 06

Beitrag von CHEF »

Wär isch scho alles gsi?

Me muess fast mehrmools go, wenn me wirklich vieli probiere will.

Ich ha zwei Tropfe für mi entdeckt:

Dr Rosso Conero DOC 2003 vo Malacari (absolut wohlduftende beeri gschmack und wohlgehendes aroma. e perfekte tropfe für e ässe mit mehrere gäst. super priis-leistig vo 14.80chf bim stand D03) skaufe bim liechti weine in de schniidergass 10

St.Emilion ac Grand Cru 2002 Château Haut Gravet (e super bordeaux welle in däre e priisklass wenig konkurenz het wo mithalte ka. het sehr potenzial, isch aber guet glüftet scho super tropfe zum drinke. ha mr grad e kiste kauft. s'probiere bim stand c22) skaufe bim Paul Ullrich schniidergass 27, laufestroos 16 und unteri räbbgass18 für 29,-

Dr Stand vom Hahn-Rickli D08 sich sicher au no e bsuch wärt, ich ha gueti topfe döt ka, bi aber nümmi in dr Lag gsi e nüchternes urteil zgfelle.

Und für alli Schläckmüüler lohnt sich e Test vom Trüffeloel bim igang im untere stock.

Prost
¡Hasta la victoria siempre!

It's a Motherfucker
Being here without you
thinking 'bout the good times
thinkin 'bout the bad
And I won't ever be the same

It's a Motherfucker
Getting through a Sunday
Talking to the walls just me again

l'antimilan
Erfahrener Benutzer
Beiträge: 2981
Registriert: 07.12.2004, 12:00

Beitrag von l'antimilan »

Gravello....

vini d'amato...basel

priis leischtig...110 %!!
gobbo

meine beiträge können ruhig gelöscht werden, falls sie dem generellen Niveau hierdrin nicht genügen und wenn sie unnötig Speicherplatz beanspruchen

Benutzeravatar
ObiWan
Erfahrener Benutzer
Beiträge: 142
Registriert: 13.12.2005, 17:02

Beitrag von ObiWan »

I waiss nid obi gang, villicht aber gangi an d Expovina in dr Schtinggeschtadt (02.-16.11.06).

Aber für alli wo ane Wymäss göhnd empfähli sich nachemene Ripasso della Valpolicella oder e Cannonau us Sardinie z erkundige. Es git do ganz gueti Wy drunter.

Coop het glaub bis morn 20% uf si Wysortimänt, ha mir e Sangre de Toro (glaubs Grenachetrube) us Catalunie inezoge, do muessi au sage dassi positiv überrascht worde bi.

Ich halt nid eso vill vo de Wy us Übersee, willi do zviel luschi Sache drüber ghört ha. I bi froh wenni weiss, dass im Wy nid allzeviel Hilfsmittel dinne sind zum d Farb und dr Gschmagg zverbessere (in Europa herrscht soviel i waiss e restriktiveri Gsetzgäbig uf däm Gebiet soviel i waiss).

Bi überhaupt nid Expärte in däm Gebiet, aber es macht mir zimmli Spass e guete Wy bim ässe z dringge, es het eso ebbis edels und beruhigends an sich, me het s Gfühl drby s Läbe z gniesse.

Benutzeravatar
kreuzritter
Erfahrener Benutzer
Beiträge: 253
Registriert: 04.08.2006, 18:48
Wohnort: Gundeldinger Hundezwinger

Beitrag von kreuzritter »

Findi ächt kool dass epper sone thread uff macht..

will...

wyy isch e gottesgaab..

wen epper mol wyrgglig inträsse an wyy het, my stiefvater het e wyylaade und er isch e gourmet..also het nur wyy ala class !!

wenn öper inträsse het, e bsiechli zmache bi ihm..
me ka degustiere (guete wyy)
spezialisiert uff dütsche wyy (ich weiss, nit jede mag die dütsche, aber sie mache super wyy)
italie, frankrych..aigentlich alles..


interässe?

schriib mr e perseenligi noochricht..wär phett :D

cheers
Bindeglied von Ironie, Sarkasmus und Zynik

Benutzeravatar
king72
Erfahrener Benutzer
Beiträge: 190
Registriert: 12.07.2006, 15:40

Beitrag von king72 »

ObiWan hat geschrieben:I waiss nid obi gang, villicht aber gangi an d Expovina in dr Schtinggeschtadt (02.-16.11.06).

Aber für alli wo ane Wymäss göhnd empfähli sich nachemene Ripasso della Valpolicella oder e Cannonau us Sardinie z erkundige. Es git do ganz gueti Wy drunter.

Coop het glaub bis morn 20% uf si Wysortimänt, ha mir e Sangre de Toro (glaubs Grenachetrube) us Catalunie inezoge, do muessi au sage dassi positiv überrascht worde bi.

Ich halt nid eso vill vo de Wy us Übersee, willi do zviel luschi Sache drüber ghört ha. I bi froh wenni weiss, dass im Wy nid allzeviel Hilfsmittel dinne sind zum d Farb und dr Gschmagg zverbessere (in Europa herrscht soviel i waiss e restriktiveri Gsetzgäbig uf däm Gebiet soviel i waiss).

Bi überhaupt nid Expärte in däm Gebiet, aber es macht mir zimmli Spass e guete Wy bim ässe z dringge, es het eso ebbis edels und beruhigends an sich, me het s Gfühl drby s Läbe z gniesse.
mhh.... Sangre de Toro - Stierblut..... den gibts immer an Pfingsten wenn's nach Tarragona geht.... e feins Gsöff
Wenn dir der schmeckt muess ich wohl emol dini andre empfehlige au usprobiere..

Benutzeravatar
Gryff
Benutzer
Beiträge: 98
Registriert: 07.12.2004, 09:13
Wohnort: Petit Bâle

Beitrag von Gryff »

top:
  • culraithin cabernet sauvignon 2001, uss südafrika probiert bi "la forest"
  • nussbaumer, gewuerztraminer 2004, uss aesch, probiert bim nussbaumer sälber
  • die aagstellte vom nussbaumer-stand - überuss fründlig und zuvorkommend - nid schliimig...
flop:
  • dr verkäufer am "la forest"-stand - är isch sehr arrogant und schliimig überkho - leider e richtige verkäufertyp wo nach eme schluck wyy scho dr bschtellschiin zückt, absolut unsympathisch eso eine.
AN DIE SÄCKE!

Benutzeravatar
Barty
Erfahrener Benutzer
Beiträge: 964
Registriert: 13.12.2004, 20:25
Wohnort: Bahndamm

Beitrag von Barty »

Gryff hat geschrieben:top:
[*]dr verkäufer am "la forest"-stand - är isch sehr arrogant und schliimig überkho - leider e richtige verkäufertyp wo nach eme schluck wyy scho dr bschtellschiin zückt, absolut unsympathisch eso eine.
[/LIST]
du schlucksch???
aber nid bim geguschtiere!!! :mad: :D

Antworten