ICH BIN BI MEINEN GROSSELTERN! aber si sind nicht da.Basic hat geschrieben:in so fäll hani mi ame bi de mueter oder em grossmami füre bsuech akündet![]()

ICH BIN BI MEINEN GROSSELTERN! aber si sind nicht da.Basic hat geschrieben:in so fäll hani mi ame bi de mueter oder em grossmami füre bsuech akündet![]()
ich habe einen schlüssel und sie sind in adelboden.Basic hat geschrieben:wie zum teufel geht denn dasdu bist bei ihnen aber sie sind nicht da
![]()
![]()
mc hani gester scho znacht gässe...Basic hat geschrieben:also, denn haus doch ganz gmietlich in mac, bk, kebap-bude, brötlibar etc.
ebbe!Basic hat geschrieben:hehe, grosmietere koche immer no am beschte![]()
Das tönt wirklig sensationell guet!! Allerdings bruchti öppis woni anere Vegetarierin und einere wo keini Kohlehydrat (nüt parnierts, keini Härdöpfeli) ka uftische. Aber für e Vegi isch das Wältklass!!adsge hat geschrieben:@Female-Supporter
Fyr das vegetarische Daili:
Zem Starte e Ruccola/Baby-Lattichsalat, an ere Oliveneel, Balsamico Sauce (dryyber e paar fyyni Stiggli Parmiggiano und e paar Piniekärnli),und als Hauptgang kenntsch panierti Staipilz mache, mit ere Tartarsauce zem dippe, drzue Rosmarinbroothärdepfeli, je nach Gusto no-ne Gmies(whatever).
Als Dessert wurd dr e Pannacotta al frutte di bosco(Waldbeeri) empfähle.
Wosch s Problem? Dr andere machsch e fetts Entrecote, "bleu" verstoht sich, damit s so richtig fein im Täller im Bluet schwimmt. Ok muesch die zwei halt in zwei verschiedene Zimmer bewirte, suscht birgts e weng Konfliktpotential.Female-Supporter hat geschrieben:Das tönt wirklig sensationell guet!! Allerdings bruchti öppis woni anere Vegetarierin und einere wo keini Kohlehydrat (nüt parnierts, keini Härdöpfeli) ka uftische. Aber für e Vegi isch das Wältklass!!
Schlussändlig wirdi wieder die Tisch-Grill Variante mache, do d'Vegetarierin Fisch isst. Aber das machi ebä sunscht scho immerLou C. Fire hat geschrieben:Wosch s Problem? Dr andere machsch e fetts Entrecote, "bleu" verstoht sich, damit s so richtig fein im Täller im Bluet schwimmt. Ok muesch die zwei halt in zwei verschiedene Zimmer bewirte, suscht birgts e weng Konfliktpotential.
Eifacher isch natirlig die Variant, wo dr geschtr vorgschlage ha.
Pilz kemme bi Vegis meisch au no guet a!Female-Supporter hat geschrieben:Schlussändlig wirdi wieder die Tisch-Grill Variante mache, do d'Vegetarierin Fisch isst. Aber das machi ebä sunscht scho immer![]()
Das wird dem Diät-Mädchen sicher Freude bereiten...Female-Supporter hat geschrieben:Chame bim Tischgrill au Kombiniere, bitzeli Pilz, Peperoni etc.!!
Ou, ich könnti jo au Laggsfilet anere Krüter-Rahmsauce mache....langsam kömme d'Ideeä![]()
Female-Supporter hat geschrieben:Das tönt wirklig sensationell guet!! Allerdings bruchti öppis woni anere Vegetarierin und einere wo keini Kohlehydrat (nüt parnierts, keini Härdöpfeli) ka uftische. Aber für e Vegi isch das Wältklass!!
solcherlei Probleme hab ich nicht, ich kann die Anzeige gar nicht mehr sehen. Ist aber letztlich auch egal, sie schlägt bei 180kg an und die halte ich seit JahrenFemale-Supporter hat geschrieben:Ich wird mi ehnder bitzeli zrugghalte. Bi hüt uf d'Woog gstande und sie het 2 Kilo mehr agsäit, die mien zerscht wieder äwäg!!![]()
De saisch es!Female-Supporter hat geschrieben:Das isch bi mir ähnlig. Ha total gärn Fleisch, aber muess es nit jede Tag ha. Do git's no viel herrligi Kreatione ohni Fleisch!!
Muess me do höcheri Schuele gnosse ha um do z'verstoh was drhinter steggt? Kunnt mir ehner wie nes Alk Menü vor ...adsge hat geschrieben:De saisch es!
Mini Lieblingskreation quer durch Europa ohni Flaisch isch:
Als Vorspyys Christen Rosé,
als Hauptgang Amarone,
als Dessert Glenfarclas 21 years,
do bin y no immer satt worde![]()