Koch- Thread
do no ä ganz bsundrigs Rezept:
Für 4Persone
2dl Milch
3EL Rossenwasser (in Apotheke erhältlich)
5 Eigelb
50g Zucker
1.5dl Rahm, geschlagen
1TL Zitronensaft
Blütenblätter von 2 ungespritzten Rosen
1 Eiweiss, verquirlt
Zucker
wie wird die Rosencreme mit gezuckerten Blüten gemacht:
1 Für die Creme Milch und Rosenwasser aufkochen, Eigelb und Zucker schaumig rühren, zusammen geben, noch einmal leicht kochen lassen, auskühlen
2 Rahm unter die Creme ziehen und mit Zitronensaft abschmecken
3 Rosenblätter mit Eiweiss bepinseln und mit Zucker bestreuen
4 Creme auf Tellern anrichten und Rosenblätter dazulegen
Für 4Persone
2dl Milch
3EL Rossenwasser (in Apotheke erhältlich)
5 Eigelb
50g Zucker
1.5dl Rahm, geschlagen
1TL Zitronensaft
Blütenblätter von 2 ungespritzten Rosen
1 Eiweiss, verquirlt
Zucker
wie wird die Rosencreme mit gezuckerten Blüten gemacht:
1 Für die Creme Milch und Rosenwasser aufkochen, Eigelb und Zucker schaumig rühren, zusammen geben, noch einmal leicht kochen lassen, auskühlen
2 Rahm unter die Creme ziehen und mit Zitronensaft abschmecken
3 Rosenblätter mit Eiweiss bepinseln und mit Zucker bestreuen
4 Creme auf Tellern anrichten und Rosenblätter dazulegen
acab
- Lou C. Fire
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ladsch se n'us und drfyr mi i!Female-Supporter hat geschrieben:Ich bruchti au e Menuvorschlag, krieg bitz komplizierte Bsuech: die einti Kollegin isch Vegetarierin und die anderi macht e spezielli Diät wo sie praktisch keini Kohlehydrat dörf zue sich neh..... was machi do?
aber so ebis
kasch Dr denn grad abschmingge, do kochi lieber sälber, bin halt e weng e Gourmet...Female-Supporter hat geschrieben:http://www.maggi.ch/de/recipe/rec_categories.asp
lass Dich niemals auf das Niveau eines Idioten herunter, denn dort schlägt er Dich aufgrund seiner jahrelangen Erfahrung!
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Wenni Gäscht ha dueni die au mit Groumet Kuchi verwöhne, aber für mich kochi lieber öppis wo schnäll goht und kei grosse Ufwand isch. Aber näi, bisch nit ygladeLou C. Fire hat geschrieben:ladsch se n'us und drfyr mi i!
aber so ebis
kasch Dr denn grad abschmingge, do kochi lieber sälber, bin halt e weng e Gourmet...

- Lou C. Fire
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Kei Wunder bisch sone 150 kg Wampe (het dr Stägegoff gseit...), dä convenience food isch eifach total ungsund!Female-Supporter hat geschrieben:Wenni Gäscht ha dueni die au mit Groumet Kuchi verwöhne, aber für mich kochi lieber öppis wo schnäll goht und kei grosse Ufwand isch. Aber näi, bisch nit yglade!!
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hey ihr kochers!
ich ha hunger. was sölli koche?
möglichst nid zvill zit beaspruche, und es mues mega eifach si zum mache.
und bidde kei rösti, das hani nämlig gester und vorgester scho ka. dange
ich ha hunger. was sölli koche?
möglichst nid zvill zit beaspruche, und es mues mega eifach si zum mache.
und bidde kei rösti, das hani nämlig gester und vorgester scho ka. dange
So why do we choose the boys that are naughty?
I dont fit in so why do you want me?
I know I cant tame you...but I just keep trying
Cause I still love to wash in your old bathwater
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bisch das wirklig Du do rächts uf em Pheteli?Female-Supporter hat geschrieben:Jä, jä, dr Stägegoof isch richtig charmant!! Do macht er mich jo richtig schlank mit 150kg......

naja, het au Vorteil, me ka go schnorchle ohne sich bewege z miesse
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nudlepfanne ysch ame öppis woni mach wenns söll rassig go:AJZ hat geschrieben:hey ihr kochers!
ich ha hunger. was sölli koche?
möglichst nid zvill zit beaspruche, und es mues mega eifach si zum mache.
und bidde kei rösti, das hani nämlig gester und vorgester scho ka. dange
e paar wienerli in würfeli schniide ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite und grad dört ine ärbsli schmeisse. das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache (i nimm ame ganz breiti) - wenns al dente ysch dr stuff über d'nudle leere, pfanne schüttle dases e bits durchmischt wird - e guete
(wenn nit so uf wienerli stosch kasch au gschnätzlets näh)
Phallokratisches Chauvinischtenschwein mit patriarchischer Grundeinstellung
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e paar wienerli in würfeli schniide: esse kein schweinefleisch
ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite: pff! hahaha! du kennst mich nicht!
und grad dört ine ärbsli schmeisse: oh nein das tust du nicht!
das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache: 2 Dinge KOCHEN? zur selben zeit? nein du kennst mich nicht!
aber dange viilmol dratzdäm, isch mega lieb vo dir. aber ich bi eifach e kochnulpe.
ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite: pff! hahaha! du kennst mich nicht!
und grad dört ine ärbsli schmeisse: oh nein das tust du nicht!
das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache: 2 Dinge KOCHEN? zur selben zeit? nein du kennst mich nicht!
aber dange viilmol dratzdäm, isch mega lieb vo dir. aber ich bi eifach e kochnulpe.
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Denn ganz eifach:AJZ hat geschrieben:e paar wienerli in würfeli schniide: esse kein schweinefleisch
ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite: pff! hahaha! du kennst mich nicht!
und grad dört ine ärbsli schmeisse: oh nein das tust du nicht!
das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache: 2 Dinge KOCHEN? zur selben zeit? nein du kennst mich nicht!
aber dange viilmol dratzdäm, isch mega lieb vo dir. aber ich bi eifach e kochnulpe.
E Portion Pasta zuebereite und e Klumpe Krüterbutter dra gheie und bitz nochwürzä - voilà

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ein typisches Bild einer Schweizer Frau!AJZ hat geschrieben:e paar wienerli in würfeli schniide: esse kein schweinefleisch
ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite: pff! hahaha! du kennst mich nicht!
und grad dört ine ärbsli schmeisse: oh nein das tust du nicht!
das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache: 2 Dinge KOCHEN? zur selben zeit? nein du kennst mich nicht!
aber dange viilmol dratzdäm, isch mega lieb vo dir. aber ich bi eifach e kochnulpe.

Nur Tote Zürcher sind gute Zürcher
anders rezäpt:AJZ hat geschrieben:e paar wienerli in würfeli schniide: esse kein schweinefleisch
ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite: pff! hahaha! du kennst mich nicht!
und grad dört ine ärbsli schmeisse: oh nein das tust du nicht!
das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache: 2 Dinge KOCHEN? zur selben zeit? nein du kennst mich nicht!
aber dange viilmol dratzdäm, isch mega lieb vo dir. aber ich bi eifach e kochnulpe.
telefonbuech sueche
nummere vom pizza service uswähle
telefon ind hand
nummere wähle
hörer kehre (me redt nit ind hörmuschle)
nummere neu wähle (2 und 5 ysch nit s'gliiche!)
dr lieb ma vom pizzadienscht froge waser für pizzas het
10 min überlege (das hännd sie gärn)
pizza bstelle
.
.
.
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@Female-Supporter
Fyr das vegetarische Daili:
Zem Starte e Ruccola/Baby-Lattichsalat, an ere Oliveneel, Balsamico Sauce (dryyber e paar fyyni Stiggli Parmiggiano und e paar Piniekärnli),und als Hauptgang kenntsch panierti Staipilz mache, mit ere Tartarsauce zem dippe, drzue Rosmarinbroothärdepfeli, je nach Gusto no-ne Gmies(whatever).
Als Dessert wurd dr e Pannacotta al frutte di bosco(Waldbeeri) empfähle.
Fyr das vegetarische Daili:
Zem Starte e Ruccola/Baby-Lattichsalat, an ere Oliveneel, Balsamico Sauce (dryyber e paar fyyni Stiggli Parmiggiano und e paar Piniekärnli),und als Hauptgang kenntsch panierti Staipilz mache, mit ere Tartarsauce zem dippe, drzue Rosmarinbroothärdepfeli, je nach Gusto no-ne Gmies(whatever).
Als Dessert wurd dr e Pannacotta al frutte di bosco(Waldbeeri) empfähle.
Kasch zue mir ko. d Suppe isch uff em Füür (denne weiss y au grad ob sie guet isch...) und Schweinefleisch hetts garantiert keins dra! Und gässe hesch mit däre Suppe au grad...AJZ hat geschrieben:e paar wienerli in würfeli schniide: esse kein schweinefleisch
ganz kurz abrötle, denne e rahmsösli zuebereite: pff! hahaha! du kennst mich nicht!
und grad dört ine ärbsli schmeisse: oh nein das tust du nicht!
das ganze bits köcherle lo und gllichzitig nudle mache: 2 Dinge KOCHEN? zur selben zeit? nein du kennst mich nicht!
aber dange viilmol dratzdäm, isch mega lieb vo dir. aber ich bi eifach e kochnulpe.
s Poulet und Härdöpfeli sin nonig im Oofe (kasch aber au roh ässe wenn des nümm usshaltisch vor Hunger!)
und wenn mis andere rezäpt au nit funktioniert...
lütsch emene kolleg/in a und frogsch öb är/sie wott zumm ässe ko, s'wär no luschtig zäme z'koche.
denne losch kolleg/in d'arbet lo mache und du duesch eifach sunscht bits öppis umeknüppere - etlichi mol erprobt während minere junggselle zit woni elei gwohnt ha

lütsch emene kolleg/in a und frogsch öb är/sie wott zumm ässe ko, s'wär no luschtig zäme z'koche.
denne losch kolleg/in d'arbet lo mache und du duesch eifach sunscht bits öppis umeknüppere - etlichi mol erprobt während minere junggselle zit woni elei gwohnt ha


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pfff! das stoht im zorianische huushaltsbuech uff der erste side! genau dorum goht das hüd nid. mi opfer isch no in der schuelBasic hat geschrieben:und wenn mis andere rezäpt au nit funktioniert...
lütsch emene kolleg/in a und frogsch öb är/sie wott zumm ässe ko, s'wär no luschtig zäme z'koche.
denne losch kolleg/in d'arbet lo mache und du duesch eifach sunscht bits öppis umeknüppere - etlichi mol erprobt während minere junggselle zit woni elei gwohnt ha![]()
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