
Aber merci für d'Vrbesserig. Dr Fähler begründet sich im Räschtalkohol, denn s'Zittere het nonig aagfange

A*schelo hat geschrieben:Ha ha, da beklagt sich jemand der mehrere Pseudos hat. Armselig.
Wem's nicht passt, kann gehen....
Antwort Eierli, wenn der Thread nicht gerade gesperrt worden wäre hat geschrieben:Armselig ist, wer nicht mit gleichen Ellen messen kann. Machs gut, Spaghetti.
Stimmt, ok... dr Orientierigssinn vom Grga isch jo katastrophal. Dä isch nid Zigüüner uss Überzüügig, sondern wel'r sini Wohnig nümme findet.Scott hat geschrieben:stimmt jo alles wo de gsait hesch...ha s numme welle betoone damit dr grga nid im memory landet...
A*schelo hat geschrieben:Ha ha, da beklagt sich jemand der mehrere Pseudos hat. Armselig.
Wem's nicht passt, kann gehen....
Antwort Eierli, wenn der Thread nicht gerade gesperrt worden wäre hat geschrieben:Armselig ist, wer nicht mit gleichen Ellen messen kann. Machs gut, Spaghetti.
Stimmt! Und do är jo numme no uff olfaktorischi Signal reagiert und Siess-Suur suecht, ha-n-y dänkt kennts no Verwäggslige gäh wenn s Memory in dr Nöchi isch...Diggi_Eier hat geschrieben:Stimmt, ok... dr Orientierigssinn vom Grga isch jo katastrophal. Dä isch nid Zigüüner uss Überzüügig, sondern wel'r sini Wohnig nümme findet.
Has extra für dich korrigiert... ich würs aber mit "p" schriebe!El Capullo hat geschrieben:was sell das sy?![]()
also äntwäder mainsch die kalti ital. Uffschnittsplatte = Carbaccio
oder denn die kalti andalusische Gmiessuppe = Gazpacho (andalúz)
so schlimm wirds wohl nicht werden...Rankhof hat geschrieben:@bierkurve
kalter Hauptgang? Naja, Geschmackssache (ich hoffe, wenigstens ein anderer Gang ist warm)