Seite 1 von 1

Wie soll ich Oralis Hase verspeisen?

Verfasst: 02.06.2006, 10:05
von dasto
euri meinige sind gfrogt!

Verfasst: 02.06.2006, 10:13
von Bellach SO
Rotweinpesto

Verfasst: 02.06.2006, 10:18
von Oralapostel
geröstet vom stecken!

Bild

Verfasst: 02.06.2006, 10:38
von Diggi_Eier
Dä muesch zerscht mariniere mit ere Marinade us Oliveöl, Sänf, Pfäffer, Salz, Rosmarin und e bitz Essig.
Machsch inere Backform e lichti Basissauce (braun), aber nid zviel, parat uff dr Härdblatte und losch es wider kalt wärde.
Füll dr Oschterhas mit zwei Ziiebele, wo de zuvor e paar Näägeli ihnegsteggt hesch.
Gisch Hartopfel (am beschte die, wo mit Hut kasch ässe), evtl e Fänchel oder Rieblischnitz in die Form ihne plus dr Oschterhas in d'Mitti. Deckel uff d'Form und in uff 180-200 Grad vorgwärmte Ofe. Gohsch denn in 40 minute mol go checke wie's usgseht.

Verfasst: 02.06.2006, 11:37
von dasto
churz vor em mittag namal ufe!

Verfasst: 02.06.2006, 12:00
von IP-Lotto
Am besten als "Coniglio Roberto": wi-sse rosmarinde, salt and holliv-heul

Bild

Verfasst: 02.06.2006, 12:45
von Stanislaw
gedämpft.

Verfasst: 02.06.2006, 12:46
von Oralapostel
Hallo Panzergeneral

Wie war Ihr gestriges Treffen mit dem Nachwuchs?

Verfasst: 02.06.2006, 12:51
von cigán
ohne auszunehmen und abzuziehen direkt in den kochtopf..

deckel drauf und los...

analog zu fatal attraction..

Verfasst: 02.06.2006, 13:17
von dasto
so ich ha de haas jetzt roh gesse, hed aso ugezeichnet gschmöckt!

Verfasst: 02.06.2006, 20:19
von COCKY
IP-Lotto hat geschrieben:Am besten als "Coniglio Roberto": wi-sse rosmarinde, salt and holliv-heul

Bild
my grandmother always used garlic!

;)