Seite 4 von 5
Verfasst: 19.11.2008, 16:41
von Aficionado
radiobemba hat geschrieben:Als ob de nid scho gnueg Mundgruch hättisch vom Thon. Thon goht gar nid!

Ist das mein Problem?
radiobemba hat geschrieben:Vorallem muess me das wirklich sehr gärn ha, schmeggsch es jo drei Tag spöter immerno
Jep, sehr sehr sehr gerne! Lachs magst du auch nicht?
auslandbasler hat geschrieben:also, ich brauch dafür auch keine zwiebeln, sind viel zu stark für den guten thongeschmack....
Ok, ist ein Argument
jay hat geschrieben:Verstehe auch nicht, wie man so etwas hässliches essen kann.
Zwiebeln oder Thon?
Verfasst: 19.11.2008, 16:42
von Aficionado
Riesespächt hat geschrieben:Thon isch doch guet, so Mousse, dasch dr Hit! Aber i ka au verstoh dass mes ka hässlich finde.
Mousse

aber selber gemacht
Verfasst: 19.11.2008, 16:44
von Riesespächt
Aficionado hat geschrieben:Mousse

aber selber gemacht
Hani no nie gmacht, wie wo was wieviel?
Verfasst: 19.11.2008, 16:46
von radiobemba
Aficionado hat geschrieben:
Jep, sehr sehr sehr gerne! Lachs magst du auch nicht?
Dr Räucherlachs nid, nai, aber vom Grill ischer 1A, Thon findi so au akzeptabel.
Verfasst: 19.11.2008, 17:11
von Aficionado
Riesespächt hat geschrieben:Hani no nie gmacht, wie wo was wieviel?
Thon Doseninhalt in eine Schüssel, Salatsauce nach deinem Geschmack (aber eher rahmig mit Majo) dazu schütten und dann mit Stabmixer pürieren.
Ich pers. schmeisse noch 1 Ei rein.
radiobemba hat geschrieben:Dr Räucherlachs nid, nai, aber vom Grill ischer 1A, Thon findi so au akzeptabel.
Bei mir umgekehrt. Lachs oder auch Lachsforelle warm bzw. gegrillt mag ich weniger.
Verfasst: 19.11.2008, 19:00
von toaster
So bi e biz inspiriert worde. Ha grad e Sandwich gmacht: Mit derbi sin
- Pagnolbrot dunkel (Coop)
- Anke
- Mayonnaise
- Ziebele (genauer Scharlotten)
- Rucola
- Cherry Tomate
- Fol Epi (in Schiibe)
- Ofenbraten (in Schriibe)
- Pfäffer
TipTopi Sach! Do no e Handybildli...
Verfasst: 19.11.2008, 19:02
von toaster
So bi e biz inspiriert worde. Ha grad e Sandwich gmacht: Mit derbi sin
- Pagnolbrot dunkel (Coop)
- Anke
- Mayonnaise
- Ziebele (genauer Scharlotten)
- Rucola
- Cherry Tomate
- Fol Epi (in Schiibe)
- Ofenbraten (in Schriibe)
- Pfäffer
TipTopi Sach! Do no e Handybildli...
Verfasst: 19.11.2008, 19:05
von Alge
toaster hat geschrieben:So bi e biz inspiriert worde. Ha grad e Sandwich gmacht: Mit derbi sin
- Pagnolbrot dunkel (Coop)
- Anke
- Mayonnaise
- Ziebele (genauer Scharlotten)
- Rucola
- Cherry Tomate
- Fol Epi (in Schiibe)
- Ofenbraten (in Schriibe)
- Pfäffer
TipTopi Sach! Do no e Handybildli...
Hundesohn!

Verfasst: 19.11.2008, 19:07
von Eckfahne
Ich sitz in dr Schuel und friss e Coop-Sändwich wo sich afühlt wie nasse Karton, schmeckt au so.

Scheiss Betty Kotzi!
Verfasst: 20.11.2008, 08:54
von auslandbasler
toaster hat geschrieben:So bi e biz inspiriert worde. Ha grad e Sandwich gmacht: Mit derbi sin
- Pagnolbrot dunkel (Coop)
- Anke
- Mayonnaise
- Ziebele (genauer Scharlotten)
- Rucola
- Cherry Tomate
- Fol Epi (in Schiibe)
- Ofenbraten (in Schriibe)
- Pfäffer
TipTopi Sach! Do no e Handybildli...
läääääääggg ha ich hunger.....
Verfasst: 20.11.2008, 09:05
von radiobemba
toaster hat geschrieben:So bi e biz inspiriert worde. Ha grad e Sandwich gmacht: Mit derbi sin
- Pagnolbrot dunkel (Coop)
- Anke
- Mayonnaise
- Ziebele (genauer Scharlotten)
- Rucola
- Cherry Tomate
- Fol Epi (in Schiibe)
- Ofenbraten (in Schriibe)
- Pfäffer
TipTopi Sach! Do no e Handybildli...
Ruccola use, denn ischs top!
Verfasst: 20.11.2008, 09:50
von Russe
radiobemba hat geschrieben:Ruccola use, denn ischs top!
pfff....kei ahnig hesch - es hänggt alles am ruccola!!
geschtert au e glai brötli gschmiirt:
baguette
bitz mayo (gwürzt mit aromat, paprika, pfäffer)
yysbärg salad
wewnig tomate
salami rustico
ruccola
mjammjam
Verfasst: 20.11.2008, 13:57
von Jamiroquai
ahhhhhh hau ine
das isch doch mol e sandwich ;-)
ps: wenn gits mol e subway in basel ?
Verfasst: 20.11.2008, 14:02
von Riesespächt
hahhaha Re-spect alte!!!!!

Verfasst: 20.11.2008, 14:05
von radiobemba
Russe hat geschrieben:pfff....kei ahnig hesch - es hänggt alles am ruccola!!
geschtert au e glai brötli gschmiirt:
baguette
bitz mayo (gwürzt mit aromat, paprika, pfäffer)
yysbärg salad
wewnig tomate
salami rustico
ruccola
mjammjam
sorry, aber mit em aromat hesch di jez sowiso grad selber disqualifiziert!
Ruccola isch mr z bitter, ha lieber normale kopf- oder iisbärgsalat
Verfasst: 20.11.2008, 14:47
von Aficionado
Jamiroquai hat geschrieben:
ps: wenn gits mol e subway in basel ?
Hoffentlich nie
Verfasst: 20.11.2008, 14:51
von Dannemann
Verfasst: 20.11.2008, 14:59
von Riesespächt
s goht...
Dr Lioner würd mi jetzt gluschte..
Verfasst: 20.11.2008, 15:01
von Russe
radiobemba hat geschrieben:sorry, aber mit em aromat hesch di jez sowiso grad selber disqualifiziert!
angelehnt an das gute alte gewürz/mayo vom löhrer.....
Verfasst: 20.11.2008, 15:39
von radiobemba
Russe hat geschrieben:angelehnt an das gute alte gewürz/mayo vom löhrer.....
I kenn dr Löhrer und sini Mayo nid, aber sälber gmacht kriegsch es definitiv besser ane.
-Mayo
-Streusalz
-Pfeffer
-bizli Curry
-bizli Paprika
-bizli vo dere Knobli-brot Gwürzmischig vom Gwürzegge
unschlagbar. und au super zunere grillade oder so
Verfasst: 23.11.2008, 20:12
von prattela
jetzt meine Favoriten
man nehme ein Brot seiner Wahl, ich bevorzuge ein Baguette oder ein Halbweissbrot. Pagnolbrot oder Zwirbelbrot sind auch sehr fein.
Variante 1
Das Brot aufschneiden und leicht antoasten. Mit einer geschälten Knoblauchzehe, je nach Geschmacksinn, leicht oder fest bestreichen.
Eine reife Tomate leicht drücken, damit sie besser saftet. Tomate aufschneiden und die aufgeschnittene Seite auf das Brot streichen.
Danach mit gutem Olivenöl beträufeln und leicht salzen. Brot mit Jamon oder nach Wahl belegen.
Variante 2
Brot aufschneiden und mit der Tomate bestreichen. Mit gutem Olivenöl beträufeln und leicht salzen. Nach Wunsch belegen.
Dieses Brot ist auch zu Grilladen eine gute Beilage.
Verfasst: 23.11.2008, 20:25
von für-immer-FCB!
Geile Fred!!
habe jetzt gerade genussreich folgendes Sandwich gegessen:
2 Scheiben Toastbroat toasten
beide Seiten mit Heinz Curry-Ketchup (ja ja

) bestreichen
mit kaltem schweinsbraten belegen (oder trutenbrust, oder oder)
rucola drauf
Pfeffer und Tabasco nach Gusto
ä guete
Verfasst: 26.11.2008, 15:15
von radiobemba
Ka mr öbber e gueti wirklich gueti Barbecue-Sauce empfähle? ca. in dr Qualität vo dere wo si im Burger King in Steakhouseburger ine schmiere.
Verfasst: 26.11.2008, 16:30
von Pumba
radiobemba hat geschrieben:Ka mr öbber e gueti wirklich gueti Barbecue-Sauce empfähle? ca. in dr Qualität vo dere wo si im Burger King in Steakhouseburger ine schmiere.
kenne diesen burger nicht. was aber geil zu burgern kommt ist hundsnormales ketchup und senf
Verfasst: 26.11.2008, 16:49
von radiobemba
S goht mr nid um Burger, d Sauce suechi. Do kenni susch eigentlich scho gnueg, aber e wirklich gueti BBQ-Sauce hani no nie gfunde.
Verfasst: 26.11.2008, 17:02
von badcop
Russe hat geschrieben:angelehnt an das gute alte gewürz/mayo vom löhrer.....

LÖHRER RULEZ
Verfasst: 26.11.2008, 17:05
von Russe
badcop hat geschrieben: 
LÖHRER RULEZ
4058 Wettsteibronx
Verfasst: 26.11.2008, 20:26
von nicolmo
S'bescht Club-Sandwich vo Basel git's übrigens im Restaurant vom Hilton.
Verfasst: 26.11.2008, 21:15
von |{i||er
nicolmo hat geschrieben:S'bescht Club-Sandwich vo Basel git's übrigens im Restaurant vom Hilton.
FALSCH - Rest. Vis-a-Vis in Muttenz
One and only Club Sandwich place to be - Bescht wo je gizz het!
Verfasst: 27.11.2008, 15:23
von Riesespächt
Pascilicious hat geschrieben:Sooo grad paar Roastbeef sandwiches mit cheddar gmacht.... glaub kei Fred het jemols so e Wälle voll Begeisterig usglöst!!!
So jetzt muessis wüsse, ha hunger!!! Zobe gits e custom-burger, CHEDDAR muess ane. Wo kriegi das? in Dütschland hani scho gläse, das schisst mi aber a, jetzt het doch öbber gseit im Migro oder im Coop gits dä au so als Schiebe? Wo gesehn? Ha gluegt aber bisjetzt nüt gseh. Präzision?