Seite 3 von 4
Verfasst: 11.05.2012, 17:28
von Domingo
Mindl hat geschrieben:
das sind die wo friener uff dä farnsburg gsi sind oder?
händ die immerno e michelin stärn oder nümm?
Sin ageblich diä, han i au scho ghört. Ha sie vorhär nid kennt. Wäg em Stärn weiss i nid, bin jetzt aber scho 2 oder 3 mol gsi und es isch schlicht TOP! Wird mi Hochzytsässe bald dört ha

Verfasst: 11.05.2012, 18:04
von Mindl
jo uff dä farnsburg isch es au super gsi... und no schöni terrasse und d ussicht.
aber binere grosse mängi why konsum hani nümmi gnau gwüsst wie dä neui bärg wo si ahne ziehnd heisst... aber olsberg chentis no gsi si.
dozumols isch es nur scho wäg em whykäller e muss gsi zum dert uffe goh

den gang ich sie mol bim olsberg go bsueche.
Verfasst: 12.05.2012, 08:44
von Domingo
Mindl hat geschrieben:jo uff dä farnsburg isch es au super gsi... und no schöni terrasse und d ussicht.
aber binere grosse mängi why konsum hani nümmi gnau gwüsst wie dä neui bärg wo si ahne ziehnd heisst... aber olsberg chentis no gsi si.
dozumols isch es nur scho wäg em whykäller e muss gsi zum dert uffe goh

den gang ich sie mol bim olsberg go bsueche.
Dr Whychäller isch au dört spitze (wie au immer er uf dr Farnsburg usgseh hett)!
Verfasst: 12.05.2012, 12:56
von Fätze
Mit em Auti ca. 25 Min Fahrt. Ka i nur empfähle. Super Ambiance, ehrligi Kuchi, moderati Pryyse. Sehr fründligge Service und e tolle Bsitzer, wone alti Harley im Gärtli parkiert het.

Die offizielli Wykarte isch nid so dr Hammer. Dr Bsitzer het aber e Privatschatulle an ganz guete Dropfe (z.B. Baron de Ley), wo Hammer sin. Eifach bi ihm persönlig nochefrooge.
Pryys-/Leischtigverhältnis isch unschlagbar!! Vorhär
unbedingt reserviere.
http://www.adler-schliengen.de/pages/karte.htm
Das meint no dr tripadvisor:
http://www.tripadvisor.de/Restaurant_Re ... mberg.html
Verfasst: 12.05.2012, 21:09
von El Capullo
badcop hat geschrieben:wer hat tipps und erfahrungen mit speziellen restaurants
SchiefenEgg, isch die ainzig Gnille wältwyyt won-y kenn wo zem Zmoorge Karton-Gipfeli vom Vordaag bikunnsch!

Verfasst: 12.05.2012, 21:11
von Patzer
El Capullo hat geschrieben:SchiefenEgg, isch die ainzig Gnille wältwyyt won-y kenn wo zem Zmoorge Karton-Gipfeli vom Vordaag bikunnsch!
zum zmorge säuft man dort auch ein bier, und isst keine gipfeli

Verfasst: 12.05.2012, 21:13
von El Capullo
Patzer hat geschrieben:zum zmorge säuft man dort auch ein bier, und isst keine gipfeli
ah jetz wo's saisch... villicht han y au e Bierdeggel verschpiese und gmaint es syyg e Gipfeli

Verfasst: 14.05.2012, 02:08
von badcop
Fätze hat geschrieben:Mit em Auti ca. 25 Min Fahrt. Ka i nur empfähle. Super Ambiance, ehrligi Kuchi, moderati Pryyse. Sehr fründligge Service und e tolle Bsitzer, wone alti Harley im Gärtli parkiert het.

Die offizielli Wykarte isch nid so dr Hammer. Dr Bsitzer het aber e Privatschatulle an ganz guete Dropfe (z.B. Baron de Ley), wo Hammer sin. Eifach bi ihm persönlig nochefrooge.
Pryys-/Leischtigverhältnis isch unschlagbar!! Vorhär
unbedingt reserviere.
http://www.adler-schliengen.de/pages/karte.htm
Das meint no dr tripadvisor:
http://www.tripadvisor.de/Restaurant_Re ... mberg.html
binis am mittwoch wieder gsi !! usgezeichnet wie jedesmol und toppriise. freudin het e foundue kah mit tomate und cidre für 12 eurone, ich hane arg. rindssteak mit salat für 17.00 euro...drzue e adler 5dl für 3.00

Verfasst: 14.05.2012, 08:20
von canon
Blutengel hat geschrieben:Tisch isch reserviert
und wie wars?
Verfasst: 14.05.2012, 08:28
von Blutengel
canon hat geschrieben:und wie wars?
Wir gehen erst. Das ganze findet anlässlich ihres Geburtstages (in 2 Wochen) statt - ist ja schliesslich nicht meine Mutter

Verfasst: 14.05.2012, 08:38
von Pascilicious
badcop hat geschrieben:binis am mittwoch wieder gsi !! usgezeichnet wie jedesmol und toppriise. freudin het e foundue kah mit tomate und cidre für 12 eurone, ich hane arg. rindssteak mit salat für 17.00 euro...drzue e adler 5dl für 3.00
Adler...Ambiente interessant, obwohl nit ganz mi Stil. Gueti Kuchi und ganz geili Portione. Spätzlepfanne kasch zu zweit neh dört..hehe.. mir hänt leider je eini bestellt und sind schön mol 15 stk. ufem Tisch gstande... haha... den no Scampis / Riese Salat / Steaks.. und schlag mich Tot. Den rasch e Blick uf d Prislischte gworfe und gwüsst...i bi im Paradies!

Verfasst: 14.05.2012, 09:06
von Taylor
Wirtshaus am Rhein bi dr Badi in Gränzach. Sehr guets ässe
Landgasthof Hirschen in Steinen/Hüsingen
http://www.hirschen-huesingen.de/
http://www.hirschen-huesingen.de/images ... ekarte.pdf
Reserviere isch empfälenswärt
Verfasst: 14.05.2012, 11:10
von Fätze
badcop hat geschrieben:binis am mittwoch wieder gsi !! usgezeichnet wie jedesmol und toppriise. freudin het e foundue kah mit tomate und cidre für 12 eurone, ich hane arg. rindssteak mit salat für 17.00 euro...drzue e adler 5dl für 3.00
Syt i dr Adler kenn, göhn mr eifach dopplet soviel usswärts go ässe wie friener....

Verfasst: 01.06.2012, 13:13
von canon
Blutengel hat geschrieben:Wir gehen erst. Das ganze findet anlässlich ihres Geburtstages (in 2 Wochen) statt - ist ja schliesslich nicht meine Mutter
jetzt bisch gse oder?
Verfasst: 01.06.2012, 13:19
von Kawa
El Capullo hat geschrieben:SchiefenEgg, isch die ainzig Gnille wältwyyt won-y kenn wo zem Zmoorge Karton-Gipfeli vom Vordaag bikunnsch!
Mit einem Grossen zum runterspülen

Verfasst: 01.06.2012, 13:33
von Idefix
Bericht :
letzte Woche war ich im Häxehüüsli Reinach...
seit über 10 Jahren Stammgast, aber es war für mich das letzte Mal.
Kann nicht sagen, wer jetzt in der Küche steht, Stüssi wird es wohl nicht mehr sein. Es hat absolut abgegeben. Der Service lässt mehr als zu wünschen übrig.
Das Essen soweit ok, bis auf die Fleisch Spiesse das eigentliche Vorzeige Menu, ist leider zum No GO geworden.
Fleisch angebrannt, hat auch so geschmeckt.
Rechnung kommt billig auf einer Kaffeeuntertasse... (Früher noch diskret im Büchlein) Bedienung nicht gerade zuvorkommend...
Schade Stüssi durch Deine zweite Beiz im Gundeli (weiss nicht wie die läuft) hast Du das Orginal Häxehüüsli zur Sau gemacht. Das wars für mich (leider)
Verfasst: 01.06.2012, 20:30
von Blutengel
canon hat geschrieben:jetzt bisch gse oder?
Jo jetzt sind mir gsi
s Ässe isch sehr gut und au die ganzi Stimmig het gfalle.
Leider hän sie schinbar mitem Service ebitz mie ka. I ha mi Softdrink und mini Frau dr Kaffi 2x bstellt. Dr Herr hinter uns het si Getränk au erscht nachem 2. mol beko und bimene Dreiergrüppli hän nume 2 öbis zässe beko. Dr Dritt het lut Bedienig nüt bstellt.
Zum Schluss sind mir den no ufe Schwarzwaldbächer ine gheit - das Ding het Alkohol gha (aber es stoht nüt drvo) - mini Frau isch Schwanger und ich drink kei Alk ...
Aber wie gseit, s Ässe isch dr Hammer gsi. Ha e Rindfilet "Irma la duce" oder so gha.
Verfasst: 01.06.2012, 22:50
von LiveForever
El Capullo hat geschrieben:ah jetz wo's saisch... villicht han y au e Bierdeggel verschpiese und gmaint es syyg e Gipfeli
sensationell

Verfasst: 01.06.2012, 23:50
von Mendez
Späcki hat geschrieben:Natyyrlig d'Auberge de Neuwiller!
Kenni nid, aber wäge däm:
"Boschur, ich bi Thierry Rieder, patron de l'Auberge de Neuwiller...oo röwar, i frey mi!"
Stimmt nid ganz. Wenn ich's richtig in erinnerig ha, isch dr iistieg so gsi:
Bonschuur züsämma, bi dr Thierry Rieder, dr patron ...
Verfasst: 02.06.2012, 00:05
von Mendez
In Therwil gits e neue italiener, trattoria antichi sapori.
http://www.antichi-sapori.ch/
Pasta all'amatriciana isch eifach dr hammer. Die nehme dä spezielli guanciale speck, wo eifach super schmeckt.
Es git dört au e gmüetliche neberuum, wo me cha esse und Serie A luege. Ei paar arrosticini, e guinness, und dr obe isch grettet.
Dr wirt isch glaub juve-fan, aber suscht isch es e guete lade.
Verfasst: 02.06.2012, 17:44
von Oppositionsfiehrer
Restaurant Viertelkreis bim Dreispitz!
http://www.viertel-kreis.ch/
Verfasst: 04.06.2012, 08:21
von Cedi
Chanthaburi Restaurant Basel an der Feldbergstrasse... hammer

wenn man richtiges Thai mag..

Verfasst: 04.06.2012, 08:50
von adriano91
Restaurant Ziegelhof bim Tinguely Museum. Die geilste Cordonbleu's!
isch nachme Heimspiel ame voll!

Verfasst: 04.06.2012, 09:51
von Sharky
Mendez hat geschrieben:In Therwil gits e neue italiener, trattoria antichi sapori.
http://www.antichi-sapori.ch/
Pasta all'amatriciana isch eifach dr hammer. Die nehme dä spezielli guanciale speck, wo eifach super schmeckt.
Es git dört au e gmüetliche neberuum, wo me cha esse und Serie A luege. Ei paar arrosticini, e guinness, und dr obe isch grettet.
Dr wirt isch glaub
juve-fan, aber suscht isch es e guete lade.
muessi jo grad emol go

Verfasst: 04.06.2012, 12:50
von Späcki
Mendez hat geschrieben:Stimmt nid ganz. Wenn ich's richtig in erinnerig ha, isch dr iistieg so gsi:
Bonschuur züsämma, bi dr Thierry Rieder, dr patron ...
Korräkt! Wie hani au nur s' "süsamme" könne vergässe???

Isch halt au scho e Wiili här...
Verfasst: 07.06.2012, 07:57
von Visions
Nicht ein spezielles Restaurant im Sinne des Thread-Erstellers aber ich finde die Lage gut (schön ruhig und direkt am Rhein) und habe auf der Terrasse ein sehr gutes Essen genossen. Die Bedienung war etwas unbeholfen, aber soll ja auch in anderen Restaurants mal vorkommen.
Deswegen mein Tipp:
http://www.restaurantrhypark.ch/
Verfasst: 08.10.2012, 13:13
von Blutengel
Bin heute mal beim Steinenbachgässlein vorbei gekommen?
Kennt jemand das Restaurant Kelim und könnte von seinen Erfahrungen berichten?
Danke
Verfasst: 08.10.2012, 13:18
von Shamrock
Blutengel hat geschrieben:Bin heute mal beim Steinenbachgässlein vorbei gekommen?
Kennt jemand das Restaurant Kelim und könnte von seinen Erfahrungen berichten?
Danke
War zwar schon länger nicht mehr dort, aber schönes Innenambiente und gut war's auch. Im Sommer ist es aussen auch noch lauschig
http://restaurantkelim.ch/home/
Verfasst: 08.10.2012, 17:27
von Pro Sportchef bim FCB
Für Leute die gerne Steak haben kann ich das Restaurant Wilden Mann in Frenkendorf empfehlen:
http://www.hotel-wildenmann.com
Feine Steaks (auch Strauss) auf dem heissen Stein mit feinen Saucen und ein super netter Gastgeber.
Verfasst: 09.10.2012, 11:21
von Blutengel
Pro Sportchef bim FCB hat geschrieben:Für Leute die gerne Steak haben kann ich das Restaurant Wilden Mann in Frenkendorf empfehlen:
www.hotel-wildenmann.com
Feine Steaks (auch Strauss) auf dem heissen Stein mit feinen Saucen und ein super netter Gastgeber.
Ich hoffe das Essen ist abwechslungsreicher als die Webseite
