Seite 3 von 3
Verfasst: 27.09.2006, 01:20
von El Capullo
[quote="Goofy"]Nid ganz, wie gsait sgitt effektiv Bier wo besser isch wenns nid iiskalt isch, aber ebe das isch speziells spezialbier ]
ych muess in Booge hueschte wenni e Schlugg lauwarmi Pfützi nimm
Verfasst: 27.09.2006, 01:24
von Lou C. Fire
El Capullo hat geschrieben:ych muess in Booge hueschte wenni e Schlugg lauwarmi Pfützi nimm
Capullo, häns dr widdr emol z wenig Droge verpasse, as de s Forum vollspamsch?
Verfasst: 27.09.2006, 01:44
von Goofy
El Capullo hat geschrieben:ych muess in Booge hueschte wenni e Schlugg lauwarmi Pfützi nimm
Ich red nid vo lauwarm, zum biespiel s Chimay uss Belgie muess öbe d Temp. vome Rotwii ha
Verfasst: 27.09.2006, 05:36
von El Capullo
Lou C. Fire hat geschrieben:Capullo, häns dr widdr emol z wenig Droge verpasse, as de s Forum vollspamsch?
Jä und WÄR isch grad am spamme und schryybt NÜT zem Thema wills em grad langwyylig isch?
Lucie, Lucie... y muess dr wiedr emol dr Arsch vrsohle!

Verfasst: 27.09.2006, 05:38
von El Capullo
Goofy hat geschrieben:Ich red nid vo lauwarm, zum biespiel s Chimay uss Belgie muess öbe d Temp. vome Rotwii ha
Egal, bi mir muess jedes Bier yyskalt sy... und vo de Maischte Belgier "Bier" bini eh nit so dr Fründ (vor allem die Gueuze mit Früchtegschmagg sin jo sowas vo oberschwul, z.B. Kriek mit Kirsigschmagg... *würg*)
Verfasst: 27.09.2006, 06:42
von Dr.No
Das ka ich au no empfälle,griegsch zwar do nine,muesch scho zu de slowake
Verfasst: 27.09.2006, 10:24
von Cheerio
El Capullo hat geschrieben:JEDES Bier isch ungniessbar wenns nit yyskalt isch! egal öb Winter oder Summer!!!
da gibts aber grosse unterschiede... und ich wette, dein bier kommt nicht immer direkt aus dem kühlschrank.
Verfasst: 27.09.2006, 11:58
von Goofy
El Capullo hat geschrieben:Egal, bi mir muess jedes Bier yyskalt sy... und vo de Maischte Belgier "Bier" bini eh nit so dr Fründ (vor allem die Gueuze mit Früchtegschmagg sin jo sowas vo oberschwul, z.B. Kriek mit Kirsigschmagg... *würg*)
Du verwäggslisch öbis ]Gueuze [/color]und die Fruchtbiere haben zwar beide als Basis Lambic sind aber nicht dasselbe (im Normalfall)....
PS. Ist aber ein Bier bei dem das eiskalt sein ein "must" ist.... (Die eher wärmer getrunkenen sind vorallem die Trappisten eben insb. das rote Chimay)
Verfasst: 27.09.2006, 17:22
von majorBS
El Capullo hat geschrieben:saisch jetzt das aifach will sie us dr Region sin und mr das fascht MUESS sage odr findsch se wirgligg guet?
ab em reguläre Ueli kanni my fasse, s'Ueli Weize findi herrlig am ene haisse Summerdaag, aber isch au kains für s'tägliche Fyyroobe-Bier
Cains wär denn en änglischs, also au uss dr Region.
Was i au no guet find, isch e Bier ussem Schwarzwald odr abr au e baar "hochprozäntigi" vo dr Insle. Abr vorwiegend dringg i scho die regionale.
Isch halt schone Gschmaggsach.
