Seite 3 von 17

Verfasst: 23.01.2006, 10:25
von stjakobgirl
mimpfeli hat geschrieben:Ihr ässet fertig-zuebereitete Haggbroote?!? Berk.....

Also wennscho dennscho macht me dä sälber. Will jo nitt wüsse was me do sunscht grad alles no mitisst.
selberkauft :D

Verfasst: 23.01.2006, 10:25
von Basic
mimpfeli hat geschrieben:Ihr ässet fertig-zuebereitete Haggbroote?!? Berk.....

Also wennscho dennscho macht me dä sälber. Will jo nitt wüsse was me do sunscht grad alles no mitisst.
mi fründin het sichs nur eimol erlaubt mir e türkte aka migros-haggbrote unterzjuble...

ansunschte gilt:
Basic hat geschrieben: e sälbergmachte haggbrote (fiecht aber trotzdäm bissfescht)


ps: de einzigi gniessbari haggbrote, abgseh vom sälbergmachte, ysch dä vo de prodega...

Verfasst: 23.01.2006, 10:27
von AJZ
mimpfeli hat geschrieben:Ihr ässet fertig-zuebereitete Haggbroote?!? Berk.....

Also wennscho dennscho macht me dä sälber. Will jo nitt wüsse was me do sunscht grad alles no mitisst.
:( sau fies. ich ka nidemol mideme kaufte haggbrode öbis avo und du muesch mer jetz under d nase riibe das du ne sogar sälber mache kasch. und das am mändig morge!

Verfasst: 23.01.2006, 10:28
von AJZ
Basic hat geschrieben:mi fründin het sichs nur eimol erlaubt mir e türkte aka migros-haggbrote unterzjuble...
:D ich find dini fründin eifach die geilst!

Verfasst: 23.01.2006, 10:29
von beginner
Also, i zibele fin hacke, 1 Tomate in chleini würfli schnide...

zibele im butte goldbrun wärde loh, denn in würfeli gschnitte speck und schinke drzue gheie...

abrote bisses guet schmeckt, rotwy dri zum ablösche...

pfeffer, salz, jeeenschti chrüttli dri, und zum schluss je nach gschmack no paprika/peperoncini...

fertig ist die geilste sauce wo gits!!!

Verfasst: 23.01.2006, 10:30
von AJZ
beginner hat geschrieben:Also, i zibele fin hacke, 1 Tomate in chleini würfli schnide...

zibele im butte goldbrun wärde loh, denn in würfeli gschnitte speck und schinke drzue gheie...

abrote bisses guet schmeckt, rotwy dri zum ablösche...

pfeffer, salz, jeeenschti chrüttli dri, und zum schluss je nach gschmack no paprika/peperoncini...

fertig ist die geilste sauce wo gits!!!
und wenn köme d tomate in die geilsti sauce wo gids?

Verfasst: 23.01.2006, 10:32
von drummerbhoy
Und überhaupt macht me Haggbroote sälber: 500g Haggflaisch, 2 Ässlöffel Paniermääl, 2 (diggi ;) ) Aier, Salz, Pfäffer, Paprika, früsche Peterli und e Ziibele fyyn ghaggt, alles guet vermischle, e Brootis forme und vo allne Syte in ere Brootpfanne guet aabroote, in e Brooteform leege, gwürfleti Rüebli und Tomate in dr Brootpfanne dünschte, wenig Thymian und Oregano dra, salzen und pfäffere, mit 3 - 5 dl Rootwyy (ev. e bitz Maispulver oder Määl drinn uflööse) ablösche und ufkoche, denn über e Broote und ab in Oofe drmit. Drzue git's grüeni Boone und (sälbverschtändlig sälbergmachte) Härdöpfelschtogg.

Verfasst: 23.01.2006, 10:32
von Diggi_Eier
AJZ hat geschrieben:und wenn köme d tomate in die geilsti sauce wo gids?
Das isch jo dr Joke: Die kömme in dr Chef-Salat, wo är jetzt glyy s'Rezäpt für bringt!

Verfasst: 23.01.2006, 10:34
von stjakobgirl
Diggi_Eier hat geschrieben:Das isch jo dr Joke: Die kömme in dr Chef-Salat, wo är jetzt glyy s'Rezäpt für bringt!
Oder Cesar-Salat isch au fein.

Verfasst: 23.01.2006, 10:34
von beginner
tomate kömme nachdem zibele und speck/schinke abglöscht worde sin ihne...


glaubet mir, ihr werdet ab dere sauce ins loch gheie...alles wos nid glaub, ich koch für euch....

Verfasst: 23.01.2006, 10:35
von AJZ
Diggi_Eier hat geschrieben:Das isch jo dr Joke: Die kömme in dr Chef-Salat, wo är jetzt glyy s'Rezäpt für bringt!
jo klar! du meinsch aber nid im ärnscht das dr beginner im stand isch zum e vollständige salat zmache? (ohni sich mindischtens 3 mol in läbensgfahr bringe..)

Verfasst: 23.01.2006, 10:41
von Seemann
richtige Männer (also Seemänner) flambieren!

mit altem Carlos I. (wobei ich das nächste mal die Pfanne erst ein bisschen abkalten lassen werde....)

Verfasst: 23.01.2006, 10:41
von Diggi_Eier
AJZ hat geschrieben:jo klar! du meinsch aber nid im ärnscht das dr beginner im stand isch zum e vollständige salat zmache? (ohni sich mindischtens 3 mol in läbensgfahr bringe..)
:D :D

Bild

Verfasst: 23.01.2006, 10:42
von beginner
AJZ hat geschrieben:jo klar! du meinsch aber nid im ärnscht das dr beginner im stand isch zum e vollständige salat zmache? (ohni sich mindischtens 3 mol in läbensgfahr bringe..)
üüüüüüüüüüüüüü was? mues glaubs wirklich mol für di koche...ihr werdet eurem gaume nüm traue wenner mini kreatione gseht.

ihr werdet müüüüler zämemlaufe im wasser!!!

Verfasst: 23.01.2006, 10:44
von Basic
AJZ hat geschrieben: :D ich find dini fründin eifach die geilst!
i has waaaaaaaahnsinnig geil gfunde. kerzli azündet, schöni musig abgloh, e guete wyy usem wyykäller gholt - und denne e migros-haggbrote.

nochdämi gmerggt ha, dases vollsti absicht gsi ysch vo ihre ysch für mi de obe gloffe gsi :mad:

Verfasst: 23.01.2006, 10:45
von Diggi_Eier
Basic hat geschrieben:i has waaaaaaaahnsinnig geil gfunde. kerzli azündet, schöni musig abgloh, e guete wyy usem wyykäller gholt - und denne e migros-haggbrote.

nochdämi gmerggt ha, dases vollsti absicht gsi ysch vo ihre ysch für mi de obe gloffe gsi :mad:
Sie het wohl grad welle in's Näscht?! Isch doch au ebbis positivs? E Rezäppt zeigt immr Wirgigg in dr Usfüehrig et voilà ;)

Verfasst: 23.01.2006, 10:48
von AJZ
Basic hat geschrieben:i has waaaaaaaahnsinnig geil gfunde. kerzli azündet, schöni musig abgloh, e guete wyy usem wyykäller gholt - und denne e migros-haggbrote.

nochdämi gmerggt ha, dases vollsti absicht gsi ysch vo ihre ysch für mi de obe gloffe gsi :mad:
hahahahaha!! jä kasi ne nid sälber mache und het dorum dängt es kunnd besser wenn si ne kauft (so wienich) oder het si dini ussage vowäge: am migros sini haggbröde ka au kei mensch frässe etc. satt ka und di welle teschte? (so wie au ich)

Verfasst: 23.01.2006, 10:48
von mimpfeli
Basic hat geschrieben:i has waaaaaaaahnsinnig geil gfunde. kerzli azündet, schöni musig abgloh, e guete wyy usem wyykäller gholt - und denne e migros-haggbrote.

nochdämi gmerggt ha, dases vollsti absicht gsi ysch vo ihre ysch für mi de obe gloffe gsi :mad:
Höhöhö....Dini Fründin kunnt guet.... :D :D


...obwohl, würd ich so eine bim Fründ abzieh, könnt ich wohrschyyns unter ere Brugg mi neui Heimat sueche.

Verfasst: 23.01.2006, 10:48
von beginner
oder no was...

schnidisch härdöpflei in schnizli, gheisch si ine plastik sack ine, oliveöl dri und das ganze guet schüttle....ab in ofe bis si goldbrun sind...

denn holsch im coop 2 schöne trutteschnitzel, alts brot raschple. denn s fleisch mit ei bestriche, und schön im graschplete brot ummedreie bis alles abeckt isch...denn mit viel butter abrote bis si schön brun sind...1 zitrone oder limette...zägg.

Drzue bluemechöli oder broccoli...(aber bitte im boullion)

zum dessert machsch e feini mascarpone creme mit himmberi...das machi aber ussem kochbuech....

zu salatsauce, hani nonie chönne und wirdi au nie in griff becho...idee?

Verfasst: 23.01.2006, 10:51
von Diggi_Eier
beginner hat geschrieben:oder no was...

schnidisch härdöpflei in schnizli, gheisch si ine plastik sack ine, oliveöl dri und das ganze guet schüttle....ab in ofe bis si goldbrun sind...
Y glaub d'AJZ het Rächt gha...

Verfasst: 23.01.2006, 10:51
von Seemann
@beginner
null acht fuffzäh saltöl zuetate wie sänf, öl, essig (balsamico), diversi krütli, salz + pfeffer ABER au e fiin ghackti schalotte und mit curry und kaffirahm abschmecke - check it out.

Verfasst: 23.01.2006, 10:51
von Basic
mimpfeli hat geschrieben:Höhöhö....Dini Fründin kunnt guet.... :D :D


...obwohl, würd ich so eine bim Fründ abzieh, könnt ich wohrschyyns unter ere Brugg mi neui Heimat sueche.
RACHE MUSS SEIN

Verfasst: 23.01.2006, 10:52
von stjakobgirl
Basic hat geschrieben:RACHE MUSS SEIN
:D

Verfasst: 23.01.2006, 10:53
von Basic
ghaimtipp für agehendi salatsauce-createure... e kafilöffel honig ind sauce bimische

Verfasst: 23.01.2006, 10:55
von Diggi_Eier
@Basic
Wie schomol xait, isch das au dr Duurzuestand vo minere Fründin. Wenn sie sait hüt z'Oobe kocht sie für uns zwai, stell ich mi scho druf yy, dass es
a.) Tiefküehlpizza
b.) Curry King
c.) Brötli mit Ei und e Salat mit dr HL-Markt Chrütermischig (Es lebe Deutschland)

git.

Verfasst: 23.01.2006, 10:56
von mimpfeli
Diggi_Eier hat geschrieben:@Basic
Wie schomol xait, isch das au dr Duurzuestand vo minere Fründin. Wenn sie sait hüt z'Oobe kocht sie für uns zwai, stell ich mi scho druf yy, dass es
a.) Tiefküehlpizza
b.) Curry King
c.) Brötli mit Ei und e Salat mit dr HL-Markt Chrütermischig (Es lebe Deutschland)

git.
DAS würd ich nitt emol ässe wenn me mir drfür würd öbbis zahle....igittigitt!!! :eek:

Verfasst: 23.01.2006, 10:57
von Basic
Diggi_Eier hat geschrieben:@Basic
Wie schomol xait, isch das au dr Duurzuestand vo minere Fründin. Wenn sie sait hüt z'Oobe kocht sie für uns zwai, stell ich mi scho druf yy, dass es
a.) Tiefküehlpizza
b.) Curry King
c.) Brötli mit Ei und e Salat mit dr HL-Markt Chrütermischig (Es lebe Deutschland)

git.
mein mitleid sei dir gewiss...

do hani scho me glügg bzw. ha e superköchin verwütscht d.h. sie gseht näbemir nit eso alt us :cool: :D

Verfasst: 23.01.2006, 10:57
von Diggi_Eier
mimpfeli hat geschrieben:DAS würd ich nitt emol ässe wenn me mir drfür würd öbbis zahle....igittigitt!!! :eek:
Kunnt druf aa, wenn richtig Hunger hesch, denn machts au das. Aifach mit gnueg Bier aabespüele.

Verfasst: 23.01.2006, 10:59
von Basic
was ysch denne das curry king :confused:

Verfasst: 23.01.2006, 11:00
von Diggi_Eier
Basic hat geschrieben:was ysch denne das curry king :confused:
Currywursch in Curry-Sauce imene Mikrowääle Tällerli. Folie yystäche 2 Min in d'Microwave und fertig.