Seite 3 von 5
Verfasst: 22.11.2006, 07:56
von Scott
Alieno hat geschrieben:Château Lapin simer letscht johr gsi. het mim boss eig guet gfalle. aber sunnsch isch dä luzerner vo dr basler gastronomie noni überzügt. drum mues i jetz no gas gä.
Schloss binnige?
Chez Donati?
Trois Rois?
Mir isch das Zügs z tüür für d mängi wo de bekunnsch aber i bi nit die entscheidendi person.
Es git denn allerdings au die verkappte Deppe wo sowieso nie kasch überzüge, will uss Prinzip alles in Luzern mol besser isch.
Verfasst: 22.11.2006, 08:59
von Fussballheld
Alieno hat geschrieben:Château Lapin simer letscht johr gsi. het mim boss eig guet gfalle. aber sunnsch isch dä luzerner vo dr basler gastronomie noni überzügt. drum mues i jetz no gas gä.
Schloss binnige?
Chez Donati?
Trois Rois?
Mir isch das Zügs z tüür für d mängi wo de bekunnsch aber i bi nit die entscheidendi person.
Rest. Gundeldingerhof !! Reservierung sehr empfohlen
Verfasst: 22.11.2006, 09:03
von mimpfeli
@alieno
- L'Unique (au sehr nätt, aber sobald als möglich reserviere)
- oder wie scho empfohle: Chateau Lapin, 1. Stock
Verfasst: 22.11.2006, 10:28
von Modern Times
Alieno hat geschrieben:Château Lapin simer letscht johr gsi. het mim boss eig guet gfalle. aber sunnsch isch dä luzerner vo dr basler gastronomie noni überzügt. drum mues i jetz no gas gä.
Schloss binnige?
Chez Donati?
Trois Rois?
Mir isch das Zügs z tüür für d mängi wo de bekunnsch aber i bi nit die entscheidendi person.
Schuemacherzunft, dört muesch ane!
Verfasst: 22.11.2006, 10:42
von Lou C. Fire
Alieno hat geschrieben:Château Lapin simer letscht johr gsi. het mim boss eig guet gfalle. aber sunnsch isch dä luzerner vo dr basler gastronomie noni überzügt. drum mues i jetz no gas gä.
Schloss binnige?
Chez Donati?
Trois Rois?
Mir isch das Zügs z tüür für d mängi wo de bekunnsch aber i bi nit die entscheidendi person.
Donati kasch grad emol striiche!
Was sells denn sie? Vornähmlig hochi Kuchi oder muess dr Laade au no "cool" si?
Top Kuchi:
- Stucki uf em Bruederholz
- les quattre saison (allerdings schlächts Ambiente)
- Teufelhof
- Schuehmachere
- Sägi Flieh
- Schloss Binnige
- Chez Martin Flieh
- Wiesengarten Rieche (best Italo in town! und au no cooli Ambiance)
Cooli Baize:
- Noohn
- Balthazar
- Aqua (scheiss lut, fyr e Wiehnachtsässe wohl weniger geeignet)
- Johann
- Olive
Gez. Gastrokritiker Lou!
Verfasst: 22.11.2006, 10:44
von Modern Times
Lou C. Fire hat geschrieben:Donati kasch grad emol striiche!
... Schloss Bottmige ...
Ka me dert wirklig wider ane?
Verfasst: 22.11.2006, 10:46
von Lou C. Fire
Modern Times hat geschrieben:Ka me dert wirklig wider ane?
Isch das uf dere Lischt, woni am wenigschte ka empfähle, nimms glaub besser drab!
Verfasst: 22.11.2006, 14:53
von nyc
* kunschthalle
* au violon
* picobello
* harmonie
Verfasst: 22.11.2006, 15:01
von Scott
weiss nid was alli immer an dr pizzeria picobello finde!? find das sogar e recht dürftigi pizza...oder isch sunnscht s ässe guet?
Verfasst: 22.11.2006, 15:53
von Lou C. Fire
nyc hat geschrieben:* kunschthalle
* au violon
* picobello
* harmonie
kasch grad alles striiche!
Verfasst: 22.11.2006, 15:56
von Alieno
Im "Au violon" bi i mol gsi.
Seh i au so dass me das grad ka striiche, Priis-Leistig het nit gstumme. Vorallem s Dessert isch zimlich dürftig gsi.
Gundeldingerhof dunggt mi nit schlecht.
Verfasst: 22.11.2006, 16:49
von kreuzritter
Pernambuco hat geschrieben:So, brauche auch mal eure Hilfe.
Am Samstag den 17.12.2005 machen wir unser Weihnachtsessen in der Nähe der Heuwaage.
Angemeldet im Restaurant sind wir um ca. 19.00 Uhr, vorher, so ca. ab 16.00 Uhr wollen wir aber noch was unternehmen.
Hat einer ne Idee was man mit 20 Personen in der Umgebung der Heuwaage machen kann. z.B. eine Führung, irgendwo ein Apero nehmen, etc.
Danke für Infos
oi mate
http://www.teufelhof.com
hesch e fyerig durch dr archeologische käller (cooli-sach)
geute apero, gueti drinkz halt nit sooo billig, aber au nit überdüür.
ich würds mache
UND immer gueti bedienig, was nit immer sälbstverständlig isch
check it out mate !
cheers
Verfasst: 22.11.2006, 16:56
von k@rli o.
Pernambuco hat geschrieben:Hat einer ne Idee was man mit 20 Personen in der Umgebung der Heuwaage machen kann. z.B. eine Führung, irgendwo ein Apero nehmen, etc.
das Theater Basel macht auch Führungen. Sehr interessant, vor allem Costume-Fundus und die div. Ateliers
Verfasst: 22.11.2006, 16:56
von Lou C. Fire
Alieno hat geschrieben:Im "Au violon" bi i mol gsi.
Seh i au so dass me das grad ka striiche, Priis-Leistig het nit gstumme. Vorallem s Dessert isch zimlich dürftig gsi.
Mol das und denn entsprichts au nid ganz de Vorstellige vom Threaderöffner bzw. däm sim Chefe sine, die dängge jo eher so an ghobeni Gaschtronomie.
Was mir am Au Violon vor allem nid passt, isch dass si kai aaständigi Wyykarte hän. E BAiz ohni rächti Wyykarte isch fyr mi wie ne Fast Food Lade!
Verfasst: 22.11.2006, 16:57
von Grga Mali
kreuzritter hat geschrieben:oi mate
http://www.teufelhof.com
hesch e fyerig durch dr archeologische käller (cooli-sach)
geute apero, gueti drinkz halt nit sooo billig, aber au nit überdüür.
ich würds mache
UND immer gueti bedienig, was nit immer sälbstverständlig isch
check it out mate !
cheers
Hilfe Loucie! Är foht widdr a mit sine Spieli...
@Kryzzritter, hesch e Kaländer däheime?
Verfasst: 22.11.2006, 17:00
von Lou C. Fire
Grga Mali hat geschrieben:Hilfe Loucie! Är foht widdr a mit sine Spieli...
@Kryzzritter, hesch e Kaländer däheime?
ka dr laider nid hälfe, dä isch mr z schlagfertig, ich mach jezz lieber Schluss.
Verglemmi kenne d Schuele nid bis am säggsi goh, denn hätte mr e weneli länger unsre Friide
Verfasst: 22.11.2006, 17:12
von schaerbeviertel_4056
Scott hat geschrieben:weiss nid was alli immer an dr pizzeria picobello finde!? find das sogar e recht dürftigi pizza...oder isch sunnscht s ässe guet?
Richtig. Team-Weihnachtsessen 2005: Der Besitzer rechnet um 22.45 Uhr die Tageskasse ab. Letzte Bestellmöglichkeit. Um 23.30 Uhr standen wir dann auf der Strasse

Das Essen war ok, aber nicht umwerfend...
Verfasst: 22.11.2006, 17:14
von redangel
schaerbeviertel_4056 hat geschrieben:Richtig. Team-Weihnachtsessen 2005: Der Besitzer rechnet um 22.45 Uhr die Tageskasse ab. Letzte Bestellmöglichkeit. Um 23.30 Uhr standen wir dann auf der Strasse

Das Essen war ok, aber nicht umwerfend...
Gewisse fanden aber ja noch den Weg über die Brücke

Verfasst: 22.11.2006, 17:38
von Pernambuco
kreuzritter hat geschrieben:oi mate
http://www.teufelhof.com
hesch e fyerig durch dr archeologische käller (cooli-sach)
geute apero, gueti drinkz halt nit sooo billig, aber au nit überdüür.
ich würds mache
UND immer gueti bedienig, was nit immer sälbstverständlig isch
check it out mate !
cheers
Messi fyr die Idee, das wärde mir mache

Verfasst: 22.11.2006, 21:22
von kreuzritter
Pernambuco hat geschrieben:Messi fyr die Idee, das wärde mir mache
cheers mate
isch ächt gemütlich dert..
findi cool wen ich dir ha kenne hälfe
enjoy !!!
Verfasst: 22.11.2006, 21:28
von Racket
Ich wurd s Cindy's empfähle. Sehr gueti Kuchi und agnähmi Bedienig. ("Bitte Tisch 15 *nuschel* ..hole bitte merci!")
Verfasst: 22.11.2006, 21:30
von schnauz
Pernambuco hat geschrieben:So, brauche auch mal eure Hilfe.
Am Samstag den 17.12.2005 machen wir unser Weihnachtsessen in der Nähe der Heuwaage.
Angemeldet im Restaurant sind wir um ca. 19.00 Uhr, vorher, so ca. ab 16.00 Uhr wollen wir aber noch was unternehmen.
Hat einer ne Idee was man mit 20 Personen in der Umgebung der Heuwaage machen kann. z.B. eine Führung, irgendwo ein Apero nehmen, etc.
Danke für Infos
Birsig-Führungen
Mit einer Birsig-Führung erleben Besucherinnen und Besucher ein Stück Basler Stadtgeschichte. Nach einem oberirdischen Teilstück steigen die Gruppen beim Lohweg über Stahlleitern in den Tunnel. Auf einer Länge von 1,2 km erleben sie dann die Basler Unterwelt. Unterwegs werden immer wieder geistige Verbindungen zur Oberwelt hergestellt und vergangene Zeiten in Erinnerung gerufen.
Eine Führung dauert 1 ¼ Stunden, startet beim Haupteingang des Basler Zoos und endet an der Schifflände. Teilnehmende müssen mindestens acht Jahre alt, gut zu Fuss sein, Schuhwerk mit gutem Profil tragen.
Anmeldungen sind via Internet oder per Telefon 061 683 56 52 möglich.
http://www.lindenberg3.ch/birsig/birsigframeset.html
.
Verfasst: 22.11.2006, 22:53
von Lou C. Fire
Pernambuco hat geschrieben:Messi fyr die Idee, das wärde mir mache
Diggs Portemonnaie mitnäh nid vergässe...

Verfasst: 22.11.2006, 22:57
von Gustavo
[quote="Diggi_Eier"]Y meins nur guet mit euch ]
du schaffsch nid zuefällig bi dr post?

mr hei teilwiis äu e jääsi schreckschrube als putze *brrr*
Verfasst: 23.11.2006, 01:26
von schaerbeviertel_4056
redangel hat geschrieben:Gewisse fanden aber ja noch den Weg über die Brücke
Wie wahr, wie wahr. Die Mitarbeitenden entgleiten in solchen Fällen...
Grüsse in den Glaspalast
Verfasst: 23.11.2006, 01:48
von schaerbeviertel_4056
Auf der guten Seite:
Brasserie Drei Könige/ Trois Rois (alleine das Haus ist einen Besuch wert, Pianoplayer in der Bar)
EoIpso (Crossover mit viel Ambience)
Bodega (mjam, Bistecca Fiorentina)
Donati (der echte, mind. 1 x pro Jahr - göttlich!)
Hotel Krafft (Crossover...und wunderschöne Toiletten...)
Vino e Cucina, Oberwil (Cucina Italiana)
Wasserschloss Inzlingen
Verlierer:
Hasenburg (überteuert, Rösti aus dem Convinience-Beutel)
Gifthüttli (schlecht und teuer)
Verfasst: 23.11.2006, 03:10
von BadBlueBoy
schaerbeviertel_4056 hat geschrieben:Auf der guten Seite:
Brasserie Drei Könige/ Trois Rois (alleine das Haus ist einen Besuch wert, Pianoplayer in der Bar)
EoIpso (Crossover mit viel Ambience)
Bodega (mjam, Bistecca Fiorentina)
Donati (der echte, mind. 1 x pro Jahr - göttlich!)
Hotel Krafft (Crossover...und wunderschöne Toiletten...)
Vino e Cucina, Oberwil (Cucina Italiana)
Wasserschloss Inzlingen
Verlierer:
Hasenburg (überteuert, Rösti aus dem Convinience-Beutel)
Gifthüttli (schlecht und teuer)
Hier haben wir sowas wie einen Experten meine Damen und Herren !
Verfasst: 23.11.2006, 07:46
von mimpfeli
Scott hat geschrieben:weiss nid was alli immer an dr pizzeria picobello finde!? find das sogar e recht dürftigi pizza...oder isch sunnscht s ässe guet?
Nitt d'Pizzeria, dört goht me nitt ine!!!
Muesch in d'Vineria im 1. Stock

!
Verfasst: 23.11.2006, 08:11
von Scott
[quote="mimpfeli"]Nitt d'Pizzeria, dört goht me nitt ine!!!
Muesch in d'Vineria im 1. Stock

]
ach sooooo

Verfasst: 24.11.2006, 16:55
von CdaMVvWgS
bottmiger schloss (für die mittem digge portmonee), 10er ab heuwoog...
cindy's isch sehr gail am samschtig mittag, für apéros ender nid so... höggschtens donuts... mmm, forbidden donut... sacrilicious...
e dürüm-apero bim steinegrill?