Ah bello... oder als Cesenate... Ué burdel... weisch wievill hättes do inne verstande wenni Pinzimonio (säitme übrigens in ganz Italie nid nur bi euch, du Weiss Schwarz Brigade du!!!l'antimilan hat geschrieben:pinzimonio heisst das bi uns (Raum Cesena)..und wird vorallem zu fisch (grigliata mista oder fritto misto) serviert:
nimmsch ä schäleli us glas, duesch oliveoel drih (kaltgepresst), denne nimmsch grobs salz (meersalz), ä bitzeli pfäffer, voila..
denne duesch stangesellerie guet wäsche und liicht schelle, in stange schniide, riebli dasselbe, pepperoni dasselbe, gurke dasselbe, und friehligszwiebele..
nimmsch z.b. Longdrinkgläser und duesch die gschnittene gmiesli drih und ufe tisch...
kombination, fritto misto oder grigliata mista mit dene rohgmiesli, isch eifach köschtlig...drzu en liichte Wisse, vermentino aus sardinien, oder ein roero arneis aus dem piemont..sauvignon aus dem friaul, chardonnay aus sizilien..wie du willst.
en guete

Do i devo ussgang dass dr Ludwig Van käi Italiäner isch, hani das eso (papale papale) iinegschriebe.
EVVIVA I FINOCCHI (MA SOLO QUELLI CHE SI MANGIANO!!)


