isch au e verwandt mit em Isbilir....
aber die maches no echli besser findi

Früher noch beim Aziz (Haltingerstrasse) und der Metzgerei Ittifak (mein persönlicher Geheimtip) Ecke Klybeck- Feldbergstrasse. 4056 ist dönertechnisch ganz mies.LiveForever hat geschrieben:Gibts irgendwo überhaupt noch einen Stand (ausser Steinegrill und Sofra), welcher nicht das eklige billige Pressfleisch oder Chicken-Abfall in den Döner stopft? 4056 hab ich noch keinen gefunden!
Auch der hochgelobte Isbilir braucht ja nur dieses Abfallprodukt.
LiveForever hat geschrieben:Gibts irgendwo überhaupt noch einen Stand (ausser Steinegrill und Sofra), welcher nicht das eklige billige Pressfleisch oder Chicken-Abfall in den Döner stopft? 4056 hab ich noch keinen gefunden!
Auch der hochgelobte Isbilir braucht ja nur dieses Abfallprodukt.
jay hat geschrieben:Ubeck am Wettsteinplatz.
Musical Grill gegenüber Musical Theater..... Top!LiveForever hat geschrieben:Gibts irgendwo überhaupt noch einen Stand (ausser Steinegrill und Sofra), welcher nicht das eklige billige Pressfleisch oder Chicken-Abfall in den Döner stopft? 4056 hab ich noch keinen gefunden!
Auch der hochgelobte Isbilir braucht ja nur dieses Abfallprodukt.
Eimol mehr:Uassimo hat geschrieben:ÖÖÖPP!
Ufdatierige jetz!
Und Lüt, wo mit Steinegrill odr Isbilir kömme, enthalte sich bittschön.
Das isch definitiv dr beschti döner wo ich jeh gässe ha!einspielen hat geschrieben:Eimol mehr:
Grill Corner in Rynach. Bi grad am Samschtig wieder gsi und eifach Weltklass!!! Do kha (minere Meinig noch) jede andere abfahre!
Und jo es isch Rynach und evtl. "z'wit wäg". Lohne tuets sich aber mehr als gueg.
Do ich Morn am Nomitag uf Rinach muess will i grad mol dört verbi und ha 2 Froge:einspielen hat geschrieben:Eimol mehr:
Grill Corner in Rynach. Bi grad am Samschtig wieder gsi und eifach Weltklass!!! Do kha (minere Meinig noch) jede andere abfahre!
Und jo es isch Rynach und evtl. "z'wit wäg". Lohne tuets sich aber mehr als gueg.
trotz sehr gutem fleisch erhält man für den preis relativ wenig beim grill corner - da lob ich mir den isbilir, der vom geschmack her "locker" mithalten kann und bei dem man einen dürüm für CHF 1.50 weniger erhält (inkl. mehr inhalt).einspielen hat geschrieben:Eimol mehr:
Grill Corner in Rynach. Bi grad am Samschtig wieder gsi und eifach Weltklass!!! Do kha (minere Meinig noch) jede andere abfahre!
Und jo es isch Rynach und evtl. "z'wit wäg". Lohne tuets sich aber mehr als gueg.
schinbar nid... :-) wohrschinlich trinkt är au keini sies-getränk (z.b. Cola, wo jo SEEEHR GSUND sig) sondern nur früsches quellwasser... alles nur bla-bla, so lüt cha me jo nid ärnscht näJoker59 hat geschrieben:das macht dr padr sicher au. nur ihm sage si ebbe, dass es gsund isch. mach ich jo eso bi de senile gescht, wo immer ebbis zem nergele sueche.![]()
Wenn nach dem gosch den sötsch sowieso nur no das ässe wo im Garte sälber apflanzisch, pflegsch, ärntisch und duesch zuebereite (inkl. Kueweid für s Fleisch und dr Weiher für e eigeni Fisch). Aber glaub mir au das isch sehr schwer ohni Chemi - ich persönlig has ufgä. Und dr ganzi Biosbschiss isch sowieso für nüt.PadrePio hat geschrieben:Auf Fleischabfälle eingeklemmt in einem Brot kann ich getrost verzichten. En Guete.
Jo das isch wirklich guet - aber halt kei Dönerbude. Bi zwar erscht 2x dört gsi.Hans hat geschrieben:Wenn ihr mol richtig Döner Kebap wänn go ässe, drno bsuechet zum Lunch s Restaurant Pinar an dr Herbergsgass 1 (hinterem Spiegelhof). E Reservation isch z'empfähle dos regelmässig voll isch. Und nei, s'isch kei Take-away Imbiss sondern schlicht e sehr guets Türkischs Restaurant.
http://www.restaurant-pinar.ch/
Genau, kei so zuckrigs Zügs! Wasser, Bier und Wein. Wieso das ä Problem für di darstellt verstand i au nid.canon hat geschrieben:schinbar nid... :-) wohrschinlich trinkt är au keini sies-getränk (z.b. Cola, wo jo SEEEHR GSUND sig) sondern nur früsches quellwasser... alles nur bla-bla, so lüt cha me jo nid ärnscht nä![]()
Wasser predige und Wy trinke - das kenne mr alliPadrePio hat geschrieben:Genau, kei so zuckrigs Zügs! Wasser, Bier und Wein. Wieso das ä Problem für di darstellt verstand i au nid.
Stimmt, kame wirklich empfähle.Hans hat geschrieben:Wenn ihr mol richtig Döner Kebap wänn go ässe, drno bsuechet zum Lunch s Restaurant Pinar an dr Herbergsgass 1 (hinterem Spiegelhof). E Reservation isch z'empfähle dos regelmässig voll isch. Und nei, s'isch kei Take-away Imbiss sondern schlicht e sehr guets Türkischs Restaurant.
http://www.restaurant-pinar.ch/
wie jetzt? hast du es aufgegeben, dich gut zu ernähren, bzw auf die herkunft der produkte zu achten? Oder hast du den fischteich und die Kuhweide aufgegeben. zu fischteich hätte ich gerne weitere informatiuonen - mindestteichgrösse, geeignete fischen - danke !Blutengel hat geschrieben:Wenn nach dem gosch den sötsch sowieso nur no das ässe wo im Garte sälber apflanzisch, pflegsch, ärntisch und duesch zuebereite (inkl. Kueweid für s Fleisch und dr Weiher für e eigeni Fisch). Aber glaub mir au das isch sehr schwer ohni Chemi - ich persönlig has ufgä. Und dr ganzi Biosbschiss isch sowieso für nüt.