Seite 5 von 5
Verfasst: 27.11.2008, 15:28
von Barty
cheddar? grüüsel sinders!
chönnet jo au zerscht e stück toascht und milch abeleere und das wider ufewurge und das ufs brot striche... isch öpe s'glich... wägipfui!
Verfasst: 27.11.2008, 15:39
von Riesespächt
Barty hat geschrieben:cheddar? grüüsel sinders!
chönnet jo au zerscht e stück toascht und milch abeleere und das wider ufewurge und das ufs brot striche... isch öpe s'glich... wägipfui!
Duuu bisch mr jo e Spezialischt! Weisch überhaupt was das isch?

Verfasst: 27.11.2008, 15:42
von Joker59
Verfasst: 27.11.2008, 16:04
von Barty
Riesespächt hat geschrieben:Duuu bisch mr jo e Spezialischt! Weisch überhaupt was das isch?
kalr... gseht us, wie das woni gschribe ha... und schmeckt au so...
Verfasst: 27.11.2008, 16:14
von Riesespächt
Hö, dä wonich mein gseht us wie jede ander Schiebekäs, isch eifach so gelblich-orange. Im Migros am 3-Spitz het mr sone Sau emol wölle sone bröckelige Scheiss adreihe wo au so gheisse heig, meinsch sicher dä.
Verfasst: 27.11.2008, 17:08
von Pascilicious
@ Riesespächt:
Hoff bisch jetzt bedient... cheddar in the house!

Verfasst: 27.11.2008, 17:42
von jay
Riesespächt hat geschrieben:Hö, dä wonich mein gseht us wie jede ander Schiebekäs, isch eifach so gelblich-orange. Im Migros am 3-Spitz het mr sone Sau emol wölle sone bröckelige Scheiss adreihe wo au so gheisse heig, meinsch sicher dä.
E Guete!

Verfasst: 27.11.2008, 17:47
von l'antimilan
panino con porchetta!
panino con salsiccia!
panino con salame di cinghiale!
für insider:
pane e panelle

Verfasst: 27.11.2008, 18:39
von einspielen
Barty hat geschrieben:cheddar? grüüsel sinders!
chönnet jo au zerscht e stück toascht und milch abeleere und das wider ufewurge und das ufs brot striche... isch öpe s'glich... wägipfui!
definitiv, finds au nit dr hammer. und gschmack muesch dr au vorstelle

.git uf jede fall viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiel bessere kääs. find dr "scharfi max" no recht bruuchbar in sandwiches.
Verfasst: 27.11.2008, 19:18
von Pascilicious
einspielen hat geschrieben:definitiv, finds au nit dr hammer. und gschmack muesch dr au vorstelle

.git uf jede fall viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiel bessere kääs. find dr "scharfi max" no recht bruuchbar in sandwiches.
Isch dr scharfi Max - guet rezänt?
Verfasst: 27.11.2008, 19:27
von einspielen
Pascilicious hat geschrieben:Isch dr scharfi Max - guet rezänt?
jäääää... dörfsch dr name nit z'hoch bewärte. also vo schärfi isch eigentlich gar nüt ume, dr für ischer tatsächlich schön rezent. aber nit imene mass wie zum bispil e höhlegrifte gruyere, woder am liebschte würdsch dr guume usekratze

tiptop hald

- usteschte!
Verfasst: 28.11.2008, 10:24
von auslandbasler
einspielen hat geschrieben:definitiv, finds au nit dr hammer. und gschmack muesch dr au vorstelle

.git uf jede fall viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiel bessere kääs. find dr "scharfi max" no recht bruuchbar in sandwiches.
eben, in der schweiz nicht so bekannt aber super für sandwich ist provolone. der rezente ist gut für würzige sandwich, der milde ist ein super butterersatz für eher feine, milde sandwich. probierts mal aus, aber lasst ihn euch schon im laden in scheiben schneiden, der ist rund und deswegen schwer dünn zu kriegen, ist er mal vom grossen stück weg.